Умни ПОС терминали които помагат на бизнеса да расте

  • 13 февруари 2018 15:00

  • 2569
  • 0
Умни ПОС терминали които помагат на бизнеса да расте
©

В хода на забързаното ежедневие, все по-голяма част от потребителите избират да заплатят с карта – в магазина, кварталното кафене, на бензиностанцията, дори и в лекарския кабинет.

Възможността за приемане на плащания се превръща във фактор, който може да развие бизнеса или да бъде препятствие за неговото развитие.

Доскоро предлагането на ПОС терминали и услуги се правеше ексклузивно от банките в България, но алтернативни услуги за картови плащания като myPOS променят динамично правилата на играта. Мобилни ПОС терминали с вграден софтуер гарантират нов вид икономическа и оперативна ефективност, при това без познатите обвързващи договори и изисквания към фирмите. Ето някои от ключовите предимства:
 

Приемане на най-популярните картови схеми и електронни портмонета

Всички myPOS устройства приемат VISA, Mastercard, American Express, JCB, UPI, Borika, Android Pay, Apple Pay и LeuPay Wallet. Освен това, терминалите обработват плащания от карти с магнитна лента, с чип и безконтактни такива.
 

Незабавна употреба на приетите плащания

Вероятно едно то най-силните предимства на услугата myPOS е обработка на плащанията в реално време, което означава че приетите суми се отразяват в сметката на търговеца в рамките на секунди и той може да оперира с тях незабавно, като прави парични преводи или тегли пари в брой със своята myPOS Business VISA карта.
 

Безплатна свързаност в Европа

Към момента myPOS е единственото платежно решение, което предлага безплатна интернет свързаност на ПОС терминалите на територията на цяла Европа, както и островите Мартиника, Гваделупа и Реюнион. Това се случва посредством SIM карта за пренос на мобилни данни, която идва безплатно, с всяко поръчано устройство.
 

Умни функционалности

Освен приемане на плащания, терминалите myPOS изненадват с допълнителни безплатни функционалности като приемане на електронен бакшиш, пре-авторизация и МО/ТО плащания, изпращане на искане за плащане чрез имейл или SMS,  особено полезни за бизнеси в обслужващия сектор като таксита, ресторанти, хотели, туристически агенции и други.
 

Допълнителни услуги за търговеца

Всеки собственик на бизнес, закупил терминал получава безплатна сметка за електронни пари с избор от 11 валути, както и бизнес VISA карта с която може да извършва плащания в търговски обекти и онлайн и да тегли пари в брой от банкомати в цял свят.

myPOS терминалите предоставят и допълнителни канали за генериране на приходи под формата на различни услуги, които търговците могат да предлагат на техните крайни клиенти. Например персонализирани GiftCards и презареждане на мобилен ваучер, които се зареждат от самия терминал и дават на клиентите причина да се връщат отново и отново.

Поръчайте своя картов терминал на www.mypos.com и в myPOS магазина на бул.“ Джеймс Баучер“ 76А, Хил Тауър, София.
###

Последвайте канала на

Novini.bg
2569 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини