Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл става филм

  • 08 февруари 2018 07:50

  • 4732
  • 1
Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл става филм
©

Телевизионен филм, проследяващ любовната история на принц Хари и актрисата от САЩ Меган Маркъл, ще бъде излъчен през пролетта - навреме за сватбата им през май, пише в. "Дейли експрес".

В образа на принц Хари зрителите на американската телевизия "Лайфтайм" ще видят шотландския актьор Мъри Фрейзър. Ролята на Меган Маркъл е поверена на родената в Ямайка актриса Париса Фиц-Хенли.

Филмът, озаглавен "Хари и Меган: Кралски романс", ще бъде режисиран от Менхай Худа. Очаква се снимките за продукцията да започна тази седмица в Лос Анджелис и Ванкувър.

Телевизионният филм ще проследи историята на принц Хари и Меган Маркъл от момента на запознанството им чрез общи приятели и времето, когато те все още могат необезпокоявани да се наслаждават на любовта си, до глобалното медийно внимание, последвало след афиширането на връзката им.

"Лайфтайм" не за първи път филмира кралска любовна история. През 2011 г. - 11 дни преди сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, телевизията излъчи продукцията си "Уилям и Кейт", припомня изданието.

Последвайте канала на

БТА
4732 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Коста

2018.02.16 | 15:35

1
Ах недей, Ленче!Послед боливудските продукции били боза и шекер!

Добави коментар

Водещи новини