Пазете се от ниски помисли, гневни изблици и не започвайте важни и сериозни дела

  • 08 февруари 2018 06:01

  • 3740
  • 0
Пазете се от ниски помисли, гневни изблици и не започвайте важни и сериозни дела
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 15:55ч. Все още важат съветите от вчера. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за времето след това. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление.

Луната днес се движи на празен ход от 09:17 до 15:55ч. Много неща, които се случват в този период, могат да бъдат обречени на провал или въобще да не се случат така, както бихме искали. Влиянието на този астрологически фактор не трябва да се подценява, тъй като може да помогне на всеки от нас да избегне много неприятности и проблеми.С една дума, не започвайте нищо важно. Добре е обаче да се подават данъчни декларации именно сега, за да нямате в бъдеще проблеми и да не ви проверяват.

Луната преминава в знак Стрелец в 15:55ч. и ще остане там до 04:22 на 11 февруари. В дните на Стрелеца настройката става идеалистична. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Хората проявяват склонност да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда. Уязвими са тазобедрените стави.
23 лунен ден започва от 01:32ч – Напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши започнатите си дела, да оправи старите си грешки, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Добре е да се разчистите с дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Създава се впечатление, че хората сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии. Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно.

Сексът сега е противопоказен, тъй като подкопава здравето.

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават наказания.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3740 0

Свързани новини

Водещи новини