Настъпва опасен период

  • 07 февруари 2018 06:15

  • 9007
  • 0
Настъпва опасен период
© pixabay.com (архив)

Луната е в знак Скорпион до 15:55 ч на 8 февруари.

Опасен период. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас - всичко се вижда в черни тонове. Може да възникне желание драстично да се промени нещо в живота. Не му се поддавайте - това е само изострена зависимост от мимолетните промени в настроението. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции, лесно биват обхващани от малки и големи страсти. В дните на Скорпиона можем да станем раздразнителни, нервни, мрачни и сърдити. В същото време умствената активност се подобрява, концентрацията върху същността на проблема се увеличава и чувството за опасност се изостря. Луната в знак Скорпион насочва вниманието ни към най-лошите аспекти на живота, но това е така само, за да видим лошото и да имаме възможност да коригираме това навреме. В това време трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Сега е по-добре да не вземате решения, да не извършвате важни постъпки. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържания. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт. В дните на Скорпиона се облечете топло и се старайте да не се преохлаждате. Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове.

22 лунен ден започва от 00:32 ч – Това е ден на мъдрост и получаване на нови знания. Всяко познание лесно се асимилира и умствените способности се проявяват добре. При това можете да получите нови знания не само за околния свят, но и за себе си. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. На този ден се увеличават способностите на човека за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности. С тяхна помощ ще бъде добре да преосмислите миналите събития и да изградите нови планове за бъдещето.

22 лунен ден е активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързеливостта си, в противен случай енергията на Луната няма да действа за вас, а срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, денят се смята за неблагоприятен. Благоприятно е за тези действия, които са насочени към съзидание. В работата се опитайте да не вземате сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси. Този ден е много подходящ за преговори и общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Но смятайте, че придобитите знания могат да се използват само за добро, в противен случай всичко може да се обърне срещу вас.

Благоприятно е за медитация и работа със символи. Свещените книги могат да ни разкрият нов смисъл на своите притчи. В този лунен ден може да научите повече, отколкото за целия лунен месец. Изберете това, което ви е най-близко. Добре е този ден да се посвети на самообразование и предаване на натрупаните знания. Последното е особено необходимо, защото чрез споделянето с другите на своите знания и опит, освобождаваме място за нова информация. Някои езотерици сравняват този ден със "златния ключ". През този период придобиваме способността да "четем между редовете". Информацията може да дойде при нас отвсякъде. Например, наблюдавайки някоя сцена в автобуса или метрото, внезапно осъзнавате, че това е отговорът на отдавнашен проблем, който ви тревожи.

22 лунен ден е тежък ден за тялото, доколкото енергийната пренастройка изисква големи разходи. Общият фон е неблагоприятен за здравето. Препоръчително е да не се допуска физическо, психическо и емоционално претоварване. Болестите, започнали сега са опасни. В този лунен ден трябва да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния стълб.

Избягвайте особено резките движения. Денят е особено опасен за вече болен човек. Препоръчва се да се храните много, но в разумните граници все пак.

В 22 лунен ден сънищата могат да донесат нови знания. Те дори могат да предложат решения на проблемите, така че трябва да се отнесете към тях внимателно.

Може да се подстригвате, но да не е много късо! След подстрижката в този ден може да придобиете нещо ново, но също така може да натрупате няколко излишни килограма.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9007 0

Свързани новини

Водещи новини