Започнете нещо кардинално в периода на намаляваща Луна

  • 06 февруари 2018 06:14

  • 6934
  • 1
Започнете нещо кардинално в периода на намаляваща Луна
© pixabay.com

Луната е в знак Скорпион от 05:58ч. до 15:55ч на 8 февруари. Опасен период.

През това време нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции.

Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност към човешките слабости, по възможност да не обижда и да не се обижда. Не трябва да се следват формулите “ Ако те ударят по едната буза, обърни другата”, нито “ Око за око, зъб за зъб”. Това е време, в който ваш девиз трябва да станат думите на Конфуций: “ На доброто отговори с добро, а на злото - със справедливост”. Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако съхраните чувството си за хумор и ирония, но без да прераства в сарказъм.

Помнете, че сега и най-малката негативна мисъл или отрицателна емоция нараства многократно. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Страхувайте се от посещението на ревизори в такъв момент. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказен е секса.

21 лунен ден (продължава от 23:29 на 05.02. до 00:32ч на 07.02.) – е силно енергичен, с космически оттенък.

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено ще тежи.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен. Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните.

Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Човек роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. В този лунен ден са се родили Фридрих Енгелс и Дейл Карнеги.
Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението. В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако получите симптоми на проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Отношения - Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.
Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.
Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6934 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Заглавието Лъже Яко

2018.02.06 | 08:39

1
Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията

Добави коментар

Водещи новини