Политолог разкри задава ли се политическа буря

  • 05 февруари 2018 08:15

  • 9236
  • 3
Политолог разкри задава ли се политическа буря
©

„Не знам дали ще има политическа буря, но има шансове на проекта на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да размести плановете“, заяви политологът и директор на "Галъп" Първан Симеонов в интервю за сутрешния блок на Bulgaria ON Air.

„Трифонов хвърля мост към десните хора. Говори за промяна в съдебната система, дори за Емил Кошлуков. Той отправя послания навсякъде“, обясни Симеонов.

По думите му, Трифонов се опитва да бъде иновативен с провеждането на кастинг за политици. „В науката това се нарича популизъм. Такива външни хора, успели на различни места по света, са идвали и преди в политиката ни. Прекрасно е, че има енергия, но би било тъжно, ако след 20 години пак търсим нови хора. Външните хора винаги са обаятелни. Пример за това са Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица, Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и други“, заяви още Първан Симеонов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9236 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Писна ни!

2018.02.25 | 02:09

3
Абе идват, ОПРАВЯТ НИ, и си отиват забогатяли. Лъжлив дедо не заграбили и държавни имоти? То не беше цар за ЦЯР обединение на народа , писна ни отнови преминали кастинг кандишдат политици!

2018.02.25 | 02:09

2
Много ни дойде от месии които все ще "оправят" България !!!! В действителност абсолютни нищо !!!!!
ПЕНСИОНЕР

2018.02.25 | 02:09

1
Не знам дали е популист Слави ,но знам ,че толкова години освен да се пули и плези от екрана с разгонени чалгарки тровейки децата ни дали мисли за народа си.На шутове и печелбари до сега се нагледахме ,но куче което се е научило да влачи подлоги трудно се отучва.

Добави коментар

Водещи новини