В джендър анкета питат учителите - Вие сте жена, мъж или друго? (снимка)

  • 02 февруари 2018 16:16

  • 8425
  • 23
В джендър анкета питат учителите - Вие сте жена, мъж или друго? (снимка)
© Getty Images

Поредна джендър анкета в училище излезе на показ. В нея питат учителите и директорите на училища в Софийска област: Вие сте - жена, мъж или друго? За това алармираха от ВМРО. Организацията в Софийска област излезе с протестна декларация по повод анкетата, пусната от ЛГБТИ организации през синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа". И настояха да се забрани достъпът на разни НПО в българското училище.

Сигнали до партията за скандалната анкета са подали възмутени учители, които трябвало да я попълнят.

През последните месеци ставаме свидетели на безпрецедентен натиск върху българските учители. Натискът идва от редица организации, НПО и всякакви други болни мозъци. Защо казваме болни мозъци, защото именно такива хора под една или друга форма се опитват да изкривят възпитанието на бъдещото на нашата държава – децата, пишат в декларацията си от ВМРО – София област.

Войводите са категорични, че през Възраждането именно българското школо подготви основите за изграждането на българската нация. Именно даскалите бяха първите, които не само с огнени слова, но и с оръжие в ръка поведоха народа към освобождението от 5-вековно турско робство. Днес, 140 години след Освобождението, сме свидетели на това как редица фондации се опитват да вмъкнат във възпитанието на децата ни една лъжа, по-страшна дори от лъжата наречена комунизъм.

Ето как продължава протестната декларация на ВМРО – София област:

Чрез различни способи и методи се упражнява натиск върху образователното министерство, върху директори, върху учители да се попълват измислени анкети за „джендъри”, „пендъри” и всякакви други измислици. Вместо да преиздават Вазов, Ботев, Паисий те издават материали с невярна информация на наличието на нещо различно от мъжа и жената.

От синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ участват в съвместни проекти с ЛГБТИ вместо да се грижат за нормалната атмосфера в училище и намаляване на административната тежест за учителите, за да преподават по-ефективно. До и без това угнетените учители достигат анкети с въпроси дали са мъже, жени или нещо си друго (и да се определят какво е това друго), вместо да се търси фокуса върху качествената работа в часовете. Такова „друго“ животно няма, а всеки който твърди подобно нещо трябва да се лекува.

Предстоят обучения на учители по съвместния проект на синдикат „Образование“ и ЛГБТИ относно ценностите и правата на „другите“. В близко бъдеще можем да очакваме учители, заедно с класовете си, да се включат в „София прайд“ като извънкласна дейност.

Крайно време е да сложи край на този цирк, на който ставаме свидетели в последните няколко месеца. Поредният опит на т. нар. Велики сили - както преди така и днес големите държави от западна Европа, да измислят нови полове ще завърши както всички небивалици досега - с крах. Пример Югославия, шопска нация и др.

Крайно време е да спре достъпът на всички фондации, организации и НПО до българските училища, да оставят на мира нашите деца, за да извършват на спокойствие основното, за което са в училищата – да учат. За да може българските учители да възпитават бъдещите поколения в патриотичен дух, за да може от българските училища да излизат академици като Любомир Милетич, професори като Александър Балан, а не болни мозъци като тези ЛГБТИ. За да може да градим здраво българското общество.

Днес, 2 февруари, празнуваме традиционния български празник Петльовден – символ на мъжката сила, а не както им се иска ЛГБТИ организации – ден на сбърканите мозъци.

Последвайте канала на

Novini.bg
8425 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар

2018.03.06 | 06:05

23
Това е извратено издеватлество срещу бг народ. Едно време тулците са правили бг деца еничари,сега евроатлантиците джендъри.
мнм

2018.03.06 | 06:05

22
Целта е децата ни да са аморфна маса ,послушна безполова е лесно управлявана. Единственото спасение е в Словото в Библията където ясно е казано:мъж и жена и още ще сторват безобразие мъж с мъж и жена с жена.дръжте се за Православието и православните страни!
Колева

2018.03.06 | 06:04

21
Всичко се прави заради ''Парапутин'', нали не мислите че има жена на планетата която да изпитва сексуално влечение към него???
Любител

2018.02.03 | 10:26

10
Ауууу, сега разбрах, кой е виновен за всички лезбийки и гейчета по света.Уважаема госпожо, Сигурен съм, че освен Вас и други жени изпитват сексуално влечение към Путин.

2018.02.13 | 16:32

20
Няма ли кой да ги осъди да лежат по затворите да мирясат накрая тия нпо изроди?! Всичкия съд ли е изпедерастен?!?
цецко

2018.02.13 | 16:32

19
До скоро бяха онеправдани,правеха Гей паради за да се погнусим от тях.Днес "онеправданите"са вече в училищата да образоват децата ни на извратеност .не е ли редно да ги поставим на мястото им-в кочината от където идват?
asd

2018.02.06 | 14:04

18
тези педераси голяма напаст ще излязат.
Болни малоумници

2018.02.06 | 14:01

17
Майка ви гнусна педалска да иба,само як кютек в болните ви кратуни,друго не ви оправя.
сако

2018.02.05 | 13:17

16
Да направим анкета в ЛГБТИ-как се размножават лесбийките и гейовете и защо си бъркат на едни места дето не са за това.
едно време

2018.02.05 | 13:17

15
едно време единственото двуполово същество живееше в казармата: СТАРШИНАТА - ТОЙ МАЙКА, ТОЙ БАЩА...
123

2018.02.04 | 15:22

14
То бе кретенизъм, то бяха реформи, то бе ЧУДО!!!! Сега вече тотално съм объркан - учителите ни мъже, жени, или са нещо друго??? Ма си байката! Апропо, анкетата от кого е одобрена, щом (ако) се провежда в държавни и общински училища? Или само се прави в частните такива? Не нарушава л

Добави коментар

Водещи новини