Адвокат Тодорова: Ториното е обвинен като помагач на неизвестни извършители на отвличането на Адриан

  • 31 януари 2018 16:09

  • 10867
  • 5
Адвокат Тодорова: Ториното е обвинен като помагач на неизвестни извършители на отвличането на Адриан
© Булфото

Във връзка с появилата се информация, че има задържани за отвличането на Адриан Златков, адвокат Мариана Тодорова обясни за Novini.bg, че Златомир Иванов-Баретата е освободен след разпит в 1:00 часа тази нощ. Той не е викан в ГДБОП по този случай.

Ивайло Борисов -Ториното е все още в СДВР и се разпитва. Тя чака среща, за да види за какво е задържан, стана ясно от думите на адвокат Тодорова.

По неофициална информация четирима души са обвинени за отвличането на Адриан Златков. Един тях е Ивайло Борисов, другите са двама негови приятели и гаджето на единия от тях.

Припомняме, че Адриан Златков беше отвлечен в края на август и освободен след 12 дни в плен, след като за него е бил платен откуп. Той беше отвлечен малко след като я излязъл от дома си, а 12 дни по-късно похитителите оставиха Адриан по пътя за Самоков.

Ивайло Борисов-Ториното е обвинен като помагач на неизвестни извършители на отвличането на Адриан Златков. Заедно с него като помагачи са обвинени още трима души, като сред тях има и жена. Това съобщи адвокат Тодорова, след като прекара няколко часа в сградата на СДВР.

Единият, от другите трима задържани, е Мартин Марков. Той е обвинен, че заедно с Ивайло Борисов е предоставил двете коли за отвличането. Другите обвинени са момче и момиче, които живеят на семейни начала. Те са предоставили СИМ-карти. Вчера са били разпитвани множество лица, купували коли от автокъщата на господин Тони Златков. Разпитвани са и такива, които са били в приятелски отношения с Ивайло Борисов, разкри още тя и добави, че Ториното е приятел с останалите трима обвинени мъже. Не знам какви са му отношенията с дамата,каза адвокат Тодорова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10867 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.02.15 | 08:24

5
ми то от бойко курвата няма по зле
Хасан

2018.02.01 | 09:26

2
Абе Бойко, дайте им по един буркан на тези, та като ги видя на магистралата от 10км. да им давам път. Тези едно че ще ти пресекат пътя, ще те набият ами и отвличали. Ходят с по 4 мутри и са недесогаеми. Пускайте го докато не се изнервил много и не тръгне да си го изкарва на нас.

2018.02.15 | 08:23

4
ми то от бойко курвата няма по зле

2018.02.15 | 08:22

3
А бандитите Костов, Бисеров, Софиянки, Цветанов, Тиквов кога?
Bg

2018.01.31 | 17:38

1
Кой е тоя Гей с потник??

Добави коментар

Водещи новини