Ето какво очаква всяка една от зодиите през февруари

  • 31 януари 2018 08:38

  • 34590
  • 0
Ето какво очаква всяка една от зодиите през февруари
© Pixabay

Овен – Вдъхновявате се от високи идеи и с вашия ентусиазъм сте способни да увличате и другите.

Вашият поглед е насочен към бъдещето. Избягвайте обаче излишните рискове. За родените от 14 до 17 април, февруари може да е по-успешен, защото ритмите на слънчевото затъмнение (15 февруари) могат да повлияят върху развитието на събитията в живота им. За творческите натури, втората половина на месеца ще е по-успешна. Ще се засили интуицията ви, ще стане по-наситен вътрешният ви живот. След 11 февруари, когато Венера ще премине в дванайсетия ви дом, може да намалее самочувствието ви и да станете неуверени в себе си. Не са изключени недвусмислени ситуации и да откриете, че вашият любим/а крие нещо от вас. Вие също пазите нещо в тайна. Някои от вас ще имат желание да се разделят с партньора си, но звездите ви съветват да не вземат окончателни решения, защото не всички обстоятелства още са ясни. Слънцето и Меркурий до 19 февруари са в единадесетия ви дом, свързан със социалните дейности и работа в екип. Това е производствен период за всички представители на Вашия знак, но особено за тези, които работят по IT проекти и тези, които се занимават с изчисления и анализи, водене на преговори и се изявяват пред публика.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари ще се състои в дома на приятелството ви и ще ви открие нови перспективи по отношение на обществените и приятелски отношения. Възможно е да сте активни в социалните дейности, да се присъедините към група или към клуб по интереси. Излизайки извън рамките на личния си кръг, разширявате хоризонтите си, което ще окаже положително въздействие върху личните ви взаимоотношения.

Телец – През първата десетдневка ще се повишат стандартите ви в любовта. Отправяте завишени изисквания към любимия човек и никак няма да му е леко. Твърде е възможно да срещнете човек, който ще ви помогне в кариерното развитие, но ще бъдете свързани не само с бизнес интересите. Може да започне помежду ви любовна история, която ще се превърне в дълготрайни, проспериращи взаимоотношения. След 11 февруари Венера преминава в дома на приятелствата и любовта ви ще стане по-непринудена, а чувствата по-отворени и креативни. Ако все още сте сами, можете да срещнете някой много привлекателен човек в група от приятели и приятелството ви да се превърне в нещо повече. Ако имате вече връзка, звездите ви съветват, заедно с любимия, да посещавате по-често в приятелски компании. Има добри шансове за решаване на въпроси, свързани с жилище и недвижимите имоти. Периодът е особено продуктивен за работата и бизнес, когато е възможно да се постигнат високи резултати.

Слънчево затъмнение на 15 февруари ще се състои в дома на кариерата ви и влиянието му ще донесе желание за промяна на професионалния живот към по-добро. Ще почувствате необходимостта да направите нещо положително за света. В деня на затъмнението можете да медитирате или да релаксирате, така че интуицията да ви подскаже правилния начин, по който трябва да постъпите.

Близнаци – През февруари ще усетите свежият вятър на промяната. Планетарните влияния са благоприятни през по-голямата част от месеца. Може да очаквате вълнуващи събития в любовта, които ще изпълнят вашето съществуване с нов смисъл. Това е чудесно време да се срещате с нови хора или дори да правите неща, на които досега не сте се решавали. Можете да си позволите да поемате рискове, защото звездите са на ваша страна. Връзки с чужденци или хора от далеч. През целия месец Марс ще бъде в дома на партньорството, за съжаление може да ви очакват чести караници и спорове с партньора ви. Препоръчва се да бъдете по-въздържани при обсъждане на важни въпроси. Не бързайте да вземате съдбоносни решения. С някои проблеми, които възникват, ще трябва да се справяте сами, но част от тях ще бъдат решени без вашето участие. Добре е да се погрижите за повишение на квалификацията (дори и чрез самообучение). Важно е да запазите увереността в себе си. По-малко разсъждавайте, повече действайте. Юпитер в дома на здравето ще ви дари с жизнени сили, добро самочувствие, а това ще влияе и върху настроението ви.

Слънчево затъмнение 15 февруари попада в деветия ви дом и ще активира пътуванията и връзките на далечни разстояния. Под негово влияние плановете за бизнес пътувания може да се променят или внезапно да се появи необходимост да трябва да отпътувате. Предлагат ви се шансове да създадете или да започнете нещо от начало . Приятели, роднини или колеги могат да ви вдъхновят, а вие ще се отправите към нови победи по нов неизвървян път.

Рак
– Досега не ви се отдаваше да реализирате своите идеи, но е възможно през февруари да направите пробив в работата. Пътуване през месеца ще ви донесе нови контакти с духовно близки хора, които ще споделят вашите виждания за живота. Тихите вечери с любимия човек ще ви донесат повече удоволствие, отколкото шумните компании и многолюдните места. Стремите се към промени и сте готови да рискувате. Важното е да владеете силата си и да действате предпазливо. Ще имате много възможности за любов и романтика, но очакванията ви ще се окажат по-големи от реалността и може да се разочаровате. Добре е да се захванете с изучаването на нещо ново, което ще ви е от полза. Марс в сектора на работата ще ви прави трудолюбиви и упорити, но и импулсивни и нетърпеливи. Преди да предприемете решителната стъпка, оценете възможните последици. Звездите ви съветват да ограничите желанието да вършите цялата работа наведнъж, по-добре е да изпълнявате задачите си една по една. Обичате спокойствието и уюта, но емоционалният ви баланс може да бъде нарушен.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари ще се състои в осмия ви дом, който традиционно се свързва с любовна страст и парите. Ще проявявате по-голям интерес към дълбоката, загадъчна страна на любовта. Може би ще откриете някоя тайна. Добро време за анализиране на емоциите, както вашите, така и на любимия човек. Връзката между любовта и парите е още една тема на затъмнението. Ясно определяйки съвместните финансови планове, ще ви помогне да се чувствате по-уверени в любовните връзки и брака.

Лъв
– През февруари страстният Марс се намира в дома на любовта и удоволствията, ще ви прави енергични, предприемчиви в любовните дела и приключенски настроени. Вашата страст и любов към живота сега са заразни. Вие сте нетърпеливи и неспокойни, движени сте от жаждата за романтични приключения и желание да живеете пълноценен живот. Има обаче рискове, така че здравият разум тук ще е много полезен. Темата за любовта и взаимоотношенията ще бъдат приоритет, вниманието ви ще е погълнато от връзките ви с любовници, приятели и семейство. Тези, които вече имат връзка, ще се насладят на приятно прекарано време заедно с любимия човек. Възползвайте се от възможността да направите нещо по-особено и запомнящо се. Денят на Свети Валентин е много подходящ за това. На тези, които са сами, също може да им се усмихне късметът. Обръщайте внимание на сигналите, които ви изпращат другите, тъй като има тенденция за открит флирт. Сътрудничеството е много важно за вас. Кариерните планове ще успеете да реализирате само чрез подкрепата на други хора. Трудът ви ще е високо ефективен, но индивидуалните усилия са недостатъчни, за да получите високи резултати.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на партньорството ви и предвещава важни събития свързани с взаимоотношенията. Съвпада на точката на затъмнение с Меркурий подчертава значението на личната комуникация. Ако има сериозни въпроси, които отдавна сте планирали да се обсъждате с половинката ви, то не ги отлагайте. Две седмици след тази дата е подходящото време. Можете да намерите компромисен подход и никой в двойката няма да се почувства наранен. Що се отнася до вас лично, в този ден би било добре да се отпуснете, да медитирате и да размишлявате.


Дева – През февруари ви очакват приятни събития. Темата за любовта и взаимоотношенията придобива особено значение, защото в дома на партньорството ви се намира Нептун, чието влияние се засилва от транзитите първо на Венера, после на Слънцето и Меркурий особено през последната десетдневка на месеца. Освен това планетите ще образуват хармоничен аспект с Юпитер, което говори също за положителни тенденции. Мнозина ще се замесят в любовни истории. Ще се чувствате по-близки с вашите любими. Силно ще осъзнаете духовната си връзка с тях. На тези, които са без партньори, също се предлагат добри шансове. Представителите на вашия знак обикновено са срамежливи, но сега влиянията на планетите ви помагат и ви дават увереност. Ще можете да се покажете откъм най-добрата си страна и да предизвикате възхищението на другите. Ключът към успеха е общуването. Юпитер в дома на комуникациите ви носи късмет. Марс се намира в сектора на дома и семейството и там нещата няма да са съвсем безоблачни и розови. Противоречия с членовете на семейството, с близки хора. Мислете рационално и избягвайте импулсивните действия. Вие също може да станете конфликтни. Не хвърляйте сили в безсмислени спорове. Заемете се с нещо конструктивно.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на здравето и работата и неговото влияние може да доведе до неочаквани събития. Действайте енергично, но избягвайте бързината. Може да решите да започнете нов проект или дори да кандидатствате за нова работа. Не е излишно обаче да се прави задълбочен анализ на обстоятелствата, преди да се предприеме нещо важно. Обърнете внимание на външния си вид, за да станете по-уверени и привлекателни. Периодът е благоприятен за йога и оздравителна гимнастика.

Везни
– Звездите ви подкрепят и обещават време изпълнено с романтика и страст. Вие ще сте много привлекателни и вашият чар няма да остане незабелязан от противоположния пол. В дома на любовта ви до 11 февруари ще бъде Венера, а до 19 февруари – Слънцето и Меркурий. Много са вероятни събития, които ще ви зарадват. Планетните влияния са благоприятни, така че не пропускайте да се възползвате от този период. Ако имате трудности в любовта, сега ви се дава възможност да се помирите и да изведете връзката си на ново равнище. Ако сте в процес на търсене на партньор, съдбата може да ви срещне с някой специален човек. Марс, който се намира в дома на комуникациите, прави общуването сега много важно. Увеличени са възможностите за конструктивно прилагане на творческите ви способности. Подходящо време за установяване на полезни връзки и контакти с най-различни хора. Ще бъдете в състояние да решите много важни задачи. Необходимо е обаче да ги избирате по приоритети, за да не се изчерпят всичките ви сили и да се претоварите с работата. Лесно ще разкриете своя потенциал и ще постигнете добри резултати на професионалното поприще. Сериозни проблеми със здравето не се предвиждат, но все пак внимавайте да не изчерпите запасите си от енергия.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на любовта ви. В дните близо до затъмнението се препоръчва да се избягват конфликти с близките. По-добре е да запазите своето мнение за вас, за да избегнете проблеми. Под влияние на затъмнението може да започне любовна история и заедно с нея ще започне нова глава от живота ви.


Скорпион – Февруари ще бъде успешен месец за вас. Ще сте изпълнени с желание да реализирате своите планове, но за да стане това, трябва да излезете от зоната си на комфорт. Трябва внимателно да следите за здравето си, да се храните правилно и да не си лягате след полунощ. В противен случай тялото ви ще отслабне и положителната енергия ще отиде за празни неща. Препоръчва се да работите над вътрешният си свят. Времето е особено благоприятно за тези Скорпиони, които търсят втората си половинка, както и за двойките, чиято връзка едва сега започва. Ако все още сте сами, можете да се запознаете с много привлекателен човек и да започнете нова любовна история. Но за целта трябва да се погрижите и вие, а не да бездействате. Бъдете повече сред хората, посещавайте места, където има много хора, задействайте приятели. Ако вече имате човек до себе си, заедно ще преживеете много вълнуващи мигове. Очаквайте незабравими моменти, романтични приключения и любовни удоволствия. Все пак трябва да се има предвид, че влиянието на Нептун в дома на любовта ви е противоречиво. Понякога се изразява в неизпълнени надежди и разочарования, така че не всичко непременно ще бъде безоблачно. Не позволявайте илюзиите да ви отведат далеч от реалността. Развивайте талантите си, приемайте творчески подход при изпълнението на трудовите задължения и не се плашете от иновациите. Това ще бъде ключът към успеха в работата и кариерата ви.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в четвъртия ви дом, отговарящ за дома и семейството. Фокуса пада върху семейните отношения и отношенията с роднините. Ще преоцените вашите приоритети, както и желанията и нуждите на близките хора. Затъмнението на Слънцето създава нещо ново, което вече е готово да влезе в живота ви. Може би под негово влияние ще се заемете да реализирате планове, които ще подобрят качеството на живот на вашето семейство.


Стрелец
– През целия февруари енергичният Марс ще бъде във вашия знак. Много от вас ще изпитат желание за любовни приключения, защото това е планетата на страстта. Не подтискайте страстните си желания, защото излишъкът от неизползвана енергия може да наруши вътрешния ви баланс. Би било идеално да следвате повелите на сърцето, без да забравяте да бъдете предпазливи. Общуването, движението и пътуването откриват нови възможности за онези, които търсят любовта. Основното е да бъдете внимателни и да се оглеждате наоколо, за да видите ясно човека, когото сте очаквали. Ако вече сте постигнали хармония с партньора си, останете на вълната, която сте създали между вас. Оценявайте времето, което прекарвате заедно. Посетете местата, които предизвикват романтични чувства: театър, ресторант или мястото, където сте се запознали за първи път. Добра идея е да отидете на пътуване, за което винаги сте мечтали и което може би сте отлагали. Откриват ви се нови перспективи за финансова стабилност и кариерно развитие. Успешни ще бъдат творческите и иновативните проекти. Ако се налага, действайте по нестандартен начин. През последната десетдневка на месеца трябва да се обърне повече внимание на здравето, тъй като планетните влияния са противоречиви.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на комуникациите. Под влияние на затъмнението ще ви се появи желание да се учите, да овладявате нови знания. За бизнес и кариерно развитие, бизнес общуването и пътуването ще са важни. Общувайте с хората, говорете за вашите планове, споделяйте своя опит - всичко това може да се превърне във фактор за успех. Имате шансове да се запознаете с влиятелни хора, чиято помощ ще спомогне за популяризирането на вашите идеи.

Козирог – През февруари ви очаква успех в делата и в любовта. Главното е да не унивате и да посрещате всеки нов ден с усмивка. Ако все още сте сами, през месеца може да имате щастлива среща. Повече общувайте завързвайте запознанства. Използвайте и помощта на други хора. Въпреки че фенове наоколо много ще има, вашите очи гледат в различни посоки. Вие внимателно подхождате при избора на партньор в живота. След 11 февруари Венера влиза в дома на комуникациите и общуването с околните и партньора ще ви доставя удоволствие. Ще ви сближават интелектуалните интереси. Има вероятност да срещнете сродна душа. Най-вълнуващият период ви чака през третата десетдневка на месеца, когато Венера се среща с Нептун. Под влиянието им ще се интересувате повече от емоционалната близост, а не толкова от физическия аспект на любовта. Вие сте в състояние да разберете любимия човек от половин дума, а понякога дори без думи. Изкуството може да играе специална роля в отношенията. Посещение на изложби и концерти, съвместни творчески дейности - всичко това ще ви сближи повече и ще внесе хармония в отношенията. В допълнение, времето е благоприятно за романтични пътувания. Ако решите да отидете с любимия човек дори на кратко пътуване, ще изживеете невероятни мигове. Финансово ще ви се усмихне късмета. Увеличение на заплатата или голяма премия, а може би допълнителен доход. Бъдете внимателни, тъй като има риск от травми и инциденти.

Слънчевото затъмнение попада в дома на парите ви - това е още един признак за активирането на финансовата сфера. Точката на затъмнение в съвпад с Меркурий, управителя на вашия дом на работата, показва възможността за увеличение на приходите чрез въвеждането на някои нововъведения в професионалната сфера. Някои от вас ще решат да започнат да търсят нова, по-високоплатена работа.

Водолей
– Хороскопът за февруари обещава за вас спокоен живот без проблеми и излишни тревоги. Може да изпробвате силите си в различни направления. Сега можете да се запишете на някакъв курс. Усвояването на нова професия може да открие пред вас нови възможности. Първата десетдневка на месеца е добро време за личния живот. Венера ще ви донесе хармония и радост. Освен това във вашия знак до 19 февруари ще се намират Слънцето и Меркурий и те също ще дадат своя принос към положителните тенденции. Внимателно с любовните интриги и служебните флиртове! Може да се увлечете в любовна афера с колега. Инициаторът на тези отношения ще бъдете вие самите. Тези, които вече имат стабилна връзка, също могат да се възползват от благоприятните условия на звездите. Бъдете креативни, създайте приятна любовна атмосфера и свежестта на чувствата ще се върне. През втората и третата десетдневка на месеца романтиката ще бъде заменена от по-прозаични теми, свързани с паричните въпроси и имуществото. Венера през този период вече ще е в паричния сектор, така че ще е отговорна за увеличение на финансовото състояние, нови придобивки или печалби. Благоприятен период за работата и кариерата. Очакват се постижения, които ще увеличат авторитета ви. Можете да преуспеете в обществена дейност или при работа в голям колектив. Ще бъдете твърде активни, така че не е лошо от време на време да разпускате.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада във вашия знак, така че ще ви повлияе значително. Съвпада на точката на затъмнението с Меркурий показва появата на нови идеи и вие веднага ще искате да ги превърнете в реалност. Вероятно запознанство с интересни хора, които ще станат за вас проводници на промяната, включително в личния живот. Някои ще пожелаят да нанесат промени във външния си вид.

Риби – През целия февруари плановете ви непрекъснато ще се променят. Това, на което разчитате, няма да ви се получи по различни причини, затова се задоволявайте с малкото и избягвайте всякакви рисковани предприятия. Само в уединение ще ви споходят оригинални идеи. Възможно е нещо да изобретите или да предприемете нещо ново. В емоционален план, периодът ще бъде наситен с емоции и преживявания. Първата десетдневка ще е спокоен период, но ситуацията се променя след 11 февруари, когато във вашия знак влиза планетата на любовта Венера. Вие ще бъдете в добро настроение, ще се появи голямо желание да обичате и да бъдете обичани. На 19 февруари Слънцето и Меркурий се присъединяват към Венера, а любовната атмосфера става по-оживена. Нарастват шансовете да си намерят партньор тези, които са още сами. Ставате много привлекателни за противоположния пол. Вашият чар е несъмнен, вие можете да съблазнявате и да завладявате с един поглед, с един жест само. За тези, които вече имат втора половинка, времето също е благоприятно. Във връзка ви ще преобладава взаимното разбирателство, топлината и физическата хармония. Нептун, планетата на романтиката, също е в знак Риби, но неговите енергии понякога са измамни. Не са изключени нереалистични очаквания за любов и в резултат на това последващо разочарование. Може да разчитате на успех и признание на заслугите ви в работата.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари ще се случи в тайнствения дванадесети дом – дома на изпитанията, грижите и ограниченията. Може би ще проявите интерес към духовната наука и практики, религията. Ще се появят нови идеи, нови планове, които могат да включват съвместно пътуване с партньора ви или някакво обучение. По време на слънчевото затъмнение планирайте бъдещето, но трябва да го пазите в тайна от недоброжелатели.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
34590 0

Свързани новини

Водещи новини