Цацаров разпореди проверка на твърденията за злоупотреби в БДЖ

  • 30 януари 2018 17:11

  • 1056
  • 2
Цацаров разпореди проверка на твърденията за злоупотреби в БДЖ
© Булфото

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в разпореди проверка по повод журналистически репортаж за злоупотреби в БДЖ - Товарни превози, съобщиха от държавното обвинение.

От прокуратурата обясняват, че ще бъдат проверявани твърденията за некачествен ремонт на локомотивите, сключване на неизгодни договори с външни изпълнители на ремонта, както и изплатени трудови възнаграждения без основание на лица, назначени формално в системата на БДЖ.

В хода на проверката ще бъдат изискани журналистическите материали и ще бъдат снети обяснения от длъжностни лица от БДЖ.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1056 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
"властите"

2018.01.31 | 19:41

2
Ако всичко откраднато от БДЖ се върне обратно, то България ще стане по богата от Кувейт. Вина за кражбите е бездействието на властите. Ако всеки знае че за една туба нафта ще го осъдят пет години затвор, няма да краде.
'_'

2018.01.30 | 20:42

1
това коледно угощение със своето беЗдеиствие ,Е подсъдим,В ПРЕДВИД НЕГОВОТО състояние на тази длъжност подлежи на извънсъдебна ДОГОВОРЕНОСТ

Добави коментар

Водещи новини