Защо все повече порноактриси слагат край на живота си?

  • 29 януари 2018 15:19

  • 5412
  • 3
Защо все повече порноактриси слагат край на живота си?
© Instagram

След като самоубийствата и предозирането с наркотици започнаха да стават причина за смъртта на все повече американци, на фона на намаляващите икономически възможности пред тях, някои учени започнаха да наричат това явление “смърт от отчаяние.”

Поредицата смъртни случаи в порноиндустрията напоследък изглежда има подобна връзка със заплащане, което е в застой и ожесточената конкуренция.

Оливия Луа, 24-годишна брюнетка от Филаделфия, се превръша в хит, веднага след като се присъединява към порнографската индустрия в Лос Анджелис през 2016 г.

Тя заснема десетки сцени в редица филми за възрастни, преди да сключи доходоносен договор през април 2017 г. с продуцентската къща LA Direct Models.

Луа, известна още с псевдонима Оливия Волтер, описва себе си като “екзибиционист” и пуска най-различни снимки как прави секс в социалните медии.

Новата й кариера процъфтява, а тя е номинирана за най-добра нова актриса на наградите на индустрията на филмите за възрастни, пише MarketWatch.

Нейните проблеми настъпват, когато камерите не работят.

“Необичана,” пише тя в Twitter на 13 януари - три месеца, след като LA Direct Models прекратява договора й. По-късно от агенцията обявяват, че тя идвала на работа под влиянието на наркотици.

На 18 януари - денят преди да бъде намерена мъртва вследствие на предполагаема свръхдоза наркотици и алкохол, тя пуска снимка на себе си с надпис: “Усещaм го навсякъде. Вече нищо не ме плаши.”

Луа е петата порноактриса, която умира в последните седем месеца, като от индустрията посочват, че причините за тези трагедии са или самоубийства, или свръхдози.

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
5412 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.02.26 | 11:34

3
Еми гадно е да те блъскат разни натопорчени негра с всичка сила и да ти се празнят в устата. Колкото и да няма акъл една актриса, все в един момент стига до ръба.

2018.02.23 | 23:30

2
Това си е мръсен бизнес.
Бай Ставри

2018.01.30 | 19:54

1
Не могат да издържат на здравата куряга............

Добави коментар

Водещи новини