Песен за Путин спечели "Грами" (видео)

  • 29 януари 2018 11:18

  • 6248
  • 2
Песен за Путин спечели "Грами" (видео)
©

Песента „Путин“ на американския композитор и изпълнител Ранди Нюман, посветена на руския президент, бе отличена с награда "Грами", предаде Франс прес.

Песента е замислена като ироничен химн в прослава на руския президент, който ще се яви на избори за четвърти мандат и ако ги спечели, ще остане на власт до 2024 г., отбелязва БТА.

"Путин може да захранва ядрен реактор с лявото полукълбо на мозъка си. Когато си свали ризата, подлудява жените", пее 74-годишният Ранди Нюман. В края на песента подема женски хор, който представлява гласа на руския народ: "Вие ще ни отведете в обетованата земя". Певецът отвръща: "Прави сте, защото аз съм мъжът Путин (Putin Man)".

Ранди Нюман е получавал шест пъти награди "Грами" и два пъти "Оскар". Автор е на песента "Обичам Лос Анджелис" ("I Love L.A.") и на една от песните във филма "Toy Sory", но също и на сатирични песни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Радио 13

2018.02.07 | 14:26

2
Това доказва, че Путин е завладял мозъците на америнанците. Привижда им се навсякъде и по всяко време, заспиват с него и се събуждат с него, пълна лудница. Не само песни, ами и филми и книги ще има за него. На фона на техните жалки президенти, Путин се превръща в култ в цяла Аме
ХА-ХА-ХА !!!

2018.02.07 | 14:26

1
а може би, като заспиват с него и се събуждат с него, междувременно му правят и други неща...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини