Димитър Делчев: Вотът на недоверие беше уговорен мач

  • 29 януари 2018 09:12

  • 1556
  • 2
Димитър Делчев: Вотът на недоверие беше уговорен мач
© България он ер

Ако трябва да дадем определение на вота на недоверие с две думи, то той може да се нарече един уговорен мач. Това каза в сутрешния блок на "България он ер" председателят на "Движение България на гражданите" Димитър Делчев.

Всички чуха изказването на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, че ГЕРБ нямат алтернатива, т.е. беше ясно, че ДПС не възприемат себе си като такава и поради този факт нямаше как да бъдат активни в набирането на подкрепа. БСП от своя страна също нямат особени сили, защото именно по темата за борбата с корупцията отсъстват вече 25 години, отбеляза още той.

Делчев заяви, че докато "фалшивият" вот на недоверие е протичал в Народното събрание, истинският е бил на улицата под формата на протести против корумпирания модел на управление на държавата от правителството на Борисов.

Именно този вот на недоверие рано или късно ще даде резултат, защото ГЕРБ нямат отговори на най-важните въпроси - по какъв начин ще се преборят с корупцията, как ще осигурят върховенството на закона и как ще направят така, че България да не бъде най-бедната и изоставаща държава в Европейския съюз, коментира той.

Пред дни "Движение България на гражданите" поиска от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да наложи вето върху Закона за частната охранителна дейност, след като парламентът прие промени в него, които дават право на частните охранители да извършват арести на предполагаеми престъпници, докато дойде полиция.

С приемането на предложения от Министерски съвет проект правителството и мнозинството обявятат капитулацията си в сектор "Сигурност", невъзможността си да се справят с опазването на сигурността на българските граждани и тотален отказ да реформират системата, коментира Димитър Делчев.

По думите му е недопустимо хора без специална подготовка да имат полицейски правомощия и да носят оръжие, с което могат да убиват. Според него този закон дава възможност на феодалните кметове да си наемат частна армия, която да ги пази от гражданите и закона и да налага репресия.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1556 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.29 | 14:25

2
Това е чудовищно решение на престъпниците които управляват и се разпореждат с държавата .Държавата се е мафиотизирала и бандитизирала
naco

2018.01.29 | 14:25

1
Но,от КОГА ТВЪРДИМ това бе ДРУГАРИ?! Не може да има ВОТ на НЕДОВЕРИЕ между СЪРАТНИЦИ,СЪМИШЛЕНИЦИ каквито са другарите Борисов и Нинова!? Вярвайте ни!!! НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини