Волен Сидеров: По темата корупция се пресоли манджата

  • 28 януари 2018 16:38

  • 2696
  • 19
Волен Сидеров: По темата корупция се пресоли манджата
© Novini.bg (архив)

Вотът на недоверие беше излишен, дебатите преминаха неубедително, а БСП загуби от този вот. Този прочит на едно от актуалните събития на изминалата седмица направи в пред БНР председателят на парламентарната група на Обединените патриоти Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Тези, които се явиха основните разобличители на корупцията – Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Елена Йончева, трябваше да отговарят на въпроси за самите себе си. Привкусът, останал у хората, в крайна сметка пак се върти около внушението "Всички са маскари". Става порочен кръг, в който внушението, че България е най-корумпираната държава в Европа, беше преекспонирано, каза Сидеров.

Той нарече възмущението от отсъствието на премиера от дебатите по вота като пресилено, тъй като програмата му е била предварително ясна. По темата корупция се "пресоли манджата", голяма част от мотивите на вота бяха сглобени по публикации, допълни Сидеров.

Разглеждам антикорупционния закон по-скоро като компромис заради натиска отвън, посочи още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който определи себе си като среден оптимист относно ефективността на новото антикорупционно законодателство.

Запитан за сондажите около фигурата, която ще оглави новия антикорупционен орган, Сидеров отбеляза: "Говори се за Пламен Георгиев (сегашният председател на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество - бел. ред.), но реално с колегите от ГЕРБ не сме обсъждали конкретни имена. Смятам, че тази седмица, която идва, това ще се случи и ще се случи в една атмосфера на малко по-плътни контакти и обсъждания с ГЕРБ. Има нужда от по-чести и по-конкретни обсъждания - и на кадрови назначения, и на тенденции в политиката. Това ще го искаме ние, от ОП, и трябва да започне да работи този начин. Понякога се губи връзката. Когато се изгуби връзката, започват внушенията, започва филмирането, както се казва, и тогава всъщност се получават разминаванията. Въпросът е в регулярност, в пълноценност на коалиционното общуване".

В коментара си по друга спорна тема - Истанбулската конвенция, чиято ратификация в парламента беше отложена, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа посочи: "Стана страхотен шум около Истанбулската конвенция. Нито е належащо сега да се приема, нито е главен проблем, нито пък тези теми занимават реално българите".

Предложението на БСП да се проведе референдум по темата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа определи като "изхвърляне" по темата.

Сидеров описа първата година на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на като опит да се еманципира и да влезе в ролята си на надпартиен държавник: "Търси профила си, в това търсене имаше и конюнктурни грешки в услуга на БСП, но той е един уравновесен държавник и в сравнение с предишния президент имаме по-добро попадение".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2696 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Умник Гюро

2018.01.29 | 12:31

19
Президентският бодигард, Деси, си е чист ТРЕТИ ПОЛ!

2018.01.29 | 12:30

18
Тъпак Гюро --голямо платено герберско лайно . Майка ти да и...а !!!!
Умник Гюро

2018.01.29 | 12:30

17
Тъпак, ама всеки чете какво пише Умник Гюро. А ти, дрисльо, си един Незнайко сгърчен.

2018.01.29 | 11:38

16
ОООООООО!!!!!ПРЕДАТЕЛЯ !!!!!!!!!!
опорна точка

2018.01.29 | 11:38

15
Да се внушава:" Всички са маскари"!! Контра задължително тролчета изроди мои!! Т'ва внушение е дало не веднъж общите пари на Аабубата, и не трябва да го изтървате!!!

2018.01.29 | 11:38

14
за тоя боклук вече не си струва да се пише

2018.01.29 | 11:38

13
Извини се , извини се бе !!!!!!! Защо предаде избирателите си Колко ти платиха ???? С какво ти затвориха устата ?????

2018.01.29 | 11:38

12
В отговор на 3 > Прав си !!!! Тоя шушляк боклук си беше и боклук ще си остане !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.01.29 | 11:38

11
Патриот !!!!! ХА ХА ХА !!!! Какъв патриот ??? Политическа проститутка който легна на тиквата .
Тъп Българин

2018.01.29 | 11:37

10
Волене ти Курва проклета на чий кур тъй грозно се друсаш.

2018.01.29 | 11:37

9
Може вече да се пенсионира.

Добави коментар

Водещи новини