Азис подари лаптоп на жената, чиято къща изгоря по Коледа

  • 27 януари 2018 13:29

  • 5712
  • 5
Азис подари лаптоп на жената, чиято къща изгоря по Коледа
© Булфото (архив)

Фолкзвездата АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. подари лаптоп на жената, чиято къща в Своге заедно с няколко от животните й изгоря по Коледа. Това съобщиха доброволците от Фейсбук групата за помощ на Ивана Камбурчева, които я затрупаха с дарения и финансова помощ, и се включиха в разчистването на отломките.

Пожарът възникна от късо съединение на паднала жица от електрически стълб на улицата преди месец, въпреки че пострадалата Ивана Камбурчева два дни преди това е подала три сигнала на тел. 112 за риска.

Ивана от десет години се грижи за бездомни кучета и котки, а няколко от тях загинаха вследствие на пожара. Тя все още живее във вила на съседи на семейството, тъй като домът й е негоден за обитаване.

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. пък е известен и с любовта си към животните. Самият той осинови наскоро поредното бездомно кутре. Певецът подари лаптопа, за да има Ивана интернет връзка със света и да може да благодари на стотиците непознати, които й изпратиха пари, дрехи, покъщнина и храна за оцелелите животни, за които се грижи, съобщиха от Канал 3.

"Искам да изкажа огромна благодарност от името на Ивана Камбурчева към Васил Троянов Боянов (Азис), който за пореден път доказа, че има огромно сърце!", написа представителка на Фейсбук групата.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5712 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
wws

2018.01.31 | 14:22

5
Филантроп го играе. Дарявя васкоПидираса.

2018.01.31 | 14:22

4
Майка ти и боклук дайба прилапал е милиони , вместо да й купи къща лаптоп й подарява
Тони Кафкари

2018.01.31 | 14:22

3
На българина няма угода, като не дава защо не дава, като дава защо дава, по злобни хора не съм срещала. Азис има невероятен глас, изпълнения и невероятно голямо и добро сърце. Браво Азис жив и здрав да си.

2018.01.30 | 10:00

2
след като азис изгори ще подарят на роднините му лаптоп

2018.01.30 | 10:00

1
...като завали ще го ползва за чадър ?

Добави коментар

Водещи новини