Бойко Борисов се срещна с управляващият директор на МВФ Кристин Лагард (снимки)

  • 25 януари 2018 17:04

  • 2118
  • 2
Бойко Борисов се срещна с управляващият директор на МВФ Кристин Лагард (снимки)
© ГЕРБ

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и управляващият директор на МВФ Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981 коментираха доброто сътрудничество между правителството и Фонда, както и отличните макроикономически показатели на страната ни.

Последната мисия на МВФ излезе с положителни заключения за държавните финанси, финансовия сектор и надзора на банките.

България и Германия имат отлично партньорство в областта на отбраната, както в рамките на НАТО, така и на ЕС, потвърдиха в разговора си премиерът Борисов и министърът на отбраната на Германия Урсула фон дер Лайен. Двамата оцениха като стъпка напред в интеграцията на ЕС установяването на Постоянно структурирано сътрудничество в областта на отбраната.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2118 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
възмутен

2018.01.27 | 19:04

2
Сигурно Бойко точи зъби за още заеми от МВФ. За да е добър с господарите си, трябва да им изкупува бойните самолети и въоръженията. Няма срещу кого да воюваме, купувайте скоростни влакове. ЕС и НАТО да пазят границите ни.
опорна точка

2018.01.26 | 09:51

1
Да се внушава:" Кристин е проста ; 2. Кристин иска да ограби българите"!! Балъка трябва да е объркан и отчаян като малко дете в гора тролчета изроди мои

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини