Харесайте facebook страницата ни

Ексхумираха трупа на будистки монах, усмивката на лицето му озадачи всички (снимки)

© Facebook

Невероятна гледка се разкри пред последователите на будисткия монах Луанг Пор Пиян след като мъртвото му тяло бе ексхумирано два месеца след смъртта му.

Той почина на 92-годишна възраст на 16 ноември миналата година в Бангкок, столицата на Тайланд, след усложнения поради болест.

Пиан, който е роден в Камбоджа, е прекарал по-голямата част от живота си като добре познат будистки гуру в тайландската провинция Лопбури, където и тялото му бе върнато след като почина, информира "Дейли Мейл".

Неговите последователи отвориха ковчега и извадиха мъртвото тяло на Пиан в ритул по смяна на дрехите му и бяха шокирани след като видяха колко изненадващо и неочаквано добре то се е запазило. Едно от най-смайващите неща, обаче, бе "усмивката" на лицето на мъртвия будистки монах и тя бе запечатана от хиляди вярващи и споделена в социалната мрежа.

Съобщава се, че последователите на Пиан ще продължат да се молят за него, докато той не бъде поставен завинаги да почива в мир на церемония, която ще се извърши на стотния ден след кончината му.
 

Коментари
Коментари (2)
Коментирай
а (гост)
25.01.2018 | 12:42

Тоя извади фамилия : Пор Пиян

Рейтинг:
 
0
(гост)
25.01.2018 | 12:42

бе туй е жулиана гани кат й извадат силиконя!

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар