Доналд Тръмп ще закусва с Ксения Собчак?

  • 24 януари 2018 11:25

  • 2419
  • 3
Доналд Тръмп ще закусва с Ксения Собчак?
© gettyimages (архив)

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския може да закусва с претендентката за Кремъл Ксения Собчак, предполага лайф.ру.

Белият дом е изпратил покана към руската телевизионна водеща да вземе участие в традиционната Молитвена закуска, която ще се състои на 1 февруари. Прессекретарят на кандидатката за държавен глава на най-голямата по територия страна в света Ксения Чудинова заяви, че все още няма взето решение дали поканата да бъде приета. "Програмата на госпожа Собчак е много натоварена. Би било добре, ако тя се срещне с американския президент", заяви говорителката на една от най-атрактивните участнички във вота на 18 март.

По-рано председателят на Държавната дума (долната камара на руския парламент) Владимир Володин заяви, че негови колеги ще посетят Белия дом следващия четвъртък.

Националната молитвена закуска се организира от Конгреса на САЩ. Молитвената закуска се провежда всеки първи четвъртък на февруари от 1953 г. насам. Първоначално, замислена като религиозно мероприятие, днес Молитвената закуска е едноседмичен форум на политическия, социален и бизнес елит, по време на който се обсъждат глобални теми като религиозна толерантност, взаимопомощ, социални и икономически перспективи пред света.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2419 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
тупан

2018.01.29 | 17:56

3
Аиде сега световните медии да започнат лампания за намеса на Рижевия клоун в изборите за Руски президент!!А да ви видя сега...

2018.01.28 | 13:55

2
Колко му е след закуската да опъне блядухата

2018.01.24 | 19:31

1
канибал, как тъй ще хапваш ксения ва ей

Добави коментар

Водещи новини