Владо Карамазов и Юлиан Вергов помогнаха на трима души да сбъднат мечтите си

  • 25 януари 2018 17:31

  • 3313
  • 1
Владо Карамазов и Юлиан Вергов помогнаха на трима души да сбъднат мечтите си
©

В края на 2017 Grant’s стартира кампанията #VelikiZaedno с Владо Карамазов и Юлиан Вергов. Двамата помогнаха на трима души да предприемат първите крачки към сбъдването на техните цели.

Незабавно след старта на #VelikiZaedno заваляха стотици заявления за услуга към Владо и Юли, вариращи от скачане с парашут до строене на кучешка колибка, а и по някаква странна причина, доста от феновете на Grant‘s, които се включиха в кампанията искаха да се научат да говорят португалски. Може би Бразилия ги влече, а може и да искат да изпратят четливо любовно писмо до Кристиано Роналдо – каквато и да е причината, броят на тези заявления предизвика доста усмивки сред феновете и екипа.

След внимателно преглеждане на всички заявления, актьорите избраха трима кандидати – Ростислав, който мечтае да стане актьор, Елиза, която си бе поставила за цел да се превърне в харизматичен оратор и Мария, която бе решила, че е време да се научи да шофира.

Заснетите с тримата главни герои на кампанията епизоди отведоха публиката зад кулисите на Народния театър, коридорите на НАТФИЗ, конферентни зали и дупнишката прерия. И тъй като никой не е станал велик сам, Владо и Юли бяха рамо до рамо с героите, подкрепяйки ги по пътя към успеха и постигането на техните цели.

Можете да видите другите два епизода тук:

https://www.youtube.com/watch?v=uRfdJ8l-KBY&t=141s - "Зад Кулисите"

https://www.youtube.com/watch?v=7sXqPaoRMNA&t=8s - "Книжка за шофьори"

Последвайте канала на

Novini.bg
3313 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.07 | 15:44

1
И аз имам една мечта - да се махна от България. Дали могат да ми помогнат Вергов и Карамазов?

Добави коментар

Водещи новини