Пиян шофьор вкара полицай от Великотърновско в болница

  • 21 януари 2018 18:46

  • 6151
  • 2
Пиян шофьор вкара полицай от Великотърновско в болница
© Novini.bg

Пиян шофьор на камион нападна полицаи в Прохода на Републиката, съобщи „Фокус“.

По думите на Марияна Христова, говорител на Областна дирекция на МВР във Велико Търново, около обяд на тел. 112 е получен сигнал, че от паркинга в град Гурково е потеглил товарен автомобил, чиито водач е употребил алкохол. След като е навлязъл на територията на Великотърновска област полицейски служители са предприели действия по спирането му за проверка. Мъжът е отказал да се подчини на полицейското разпореждане. „Малко след това се е ударил в мантинела и е спрял. Един от служителите на реда се е приближил до кабината на товарния автомобил, за да провери състоянието на шофьора и е бил нападнат с твърд предмет, чийто вид се изяснява.

Полицаят е закаран в Спешна помощ – Велико Търново за преглед, настанен е за наблюдение със съмнения за комоцио“, разказа Марияна Христова. Пияният шофьор е гражданин на Беларус, роден през 1979 година. Той е отказал да бъде изпробван за употреба на алкохол с техническо средство. Срещу него е образувано бързо производство за причиняване на лека телесна повреда на длъжностно лице, по време на изпълнение на служебните му задължения. Към момента той също се намира в Спешна помощ за преглед.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6151 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
"властите"

2018.02.18 | 18:47

2
За подобни случаи полицаите трябва да имат електрошокови палки. Но срещу въоръжени престъпници трябва да са въоръжени в патрул ката с автомати. Сигурно властите се притесняват полицаите да не застрелят техен познат престъпник.
Кик

2018.01.22 | 10:41

1
еи затова в щатите стрелят на месо. Като съм полицай нормално ли е някой да ми троши главата с винкело или е нормално да му напълня задника с олово?

Добави коментар

Водещи новини