Елитът на бизнеса и политиката се събира в София

  • 19 януари 2018 10:21

  • 1593
  • 1
Елитът на бизнеса и политиката се събира в София
© EU2018BG

Над 200 международни делегати, сред които висши мениджъри и бизнес лидери, представители на правителството, посланици, водещи членове на академичната общност се събират в София на първото българско издание на Гала вечерта „Светът през 2018”, организирна от списание „Икономист".

Броени дни след официалното откриване на Българското председателство на Съвета на ЕС, обновената зала 3 на НДК става домакин на престижния форум, който нарежда София в поредицата от градове-домакини – Хонконг, Ню Йорк, Сан Франциско, Лондон, Сингапур, Атина. Ще бъдат представени прогнозите за 10 тенденции, които ще определят развитието на света през 2018 г. Министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще очертае приоритетите на България като Председател на Съвета на ЕС. Еврокомисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще изпрати приветствие към участниците. Лектори на събитието са и Любомир Минчев и арх. Пламен Мирянов. Редакторът от „Икономист” Джон Андрюс модерира всяка една от сесиите, като след експозето на лекторите предоставя възможност и на публиката да се включи активно в обсъжданията с въпроси, коментари, примери и казуси.

В последните години събитието събира елита на бизнеса и политиката, защото съвременният свят изисква осведоменост за за развитието на глобалните процеси, за най-актуалните открития и масовото навлизане на нови технологии. Форумът е отлично място да обмяна на мнения и изслушване на противоположни гледни точки за прогнозите за предстоящата година.Част от темите в София са киберсигурносттта, електрическите автомобили, изкуствения интелект .

Гала вечерта „Светът през 2018” е неповторима възможност за компаниите да поканят своите най-важни клиенти и специални гости и така да поставят старт на новите бизнес начинания за годината.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1593 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Правдата

2018.01.20 | 21:32

1
Междиннополови лестбийки и гейпарадири, "хора", които обичат и гледат, повече кучетата и котките си от децата си, се опитват да налагат своя начин на живот, на останалия свят????

Добави коментар

Водещи новини