Кирил Ананиев ще отговаря пред депутатите за състоянието на болниците

  • 19 януари 2018 07:16

  • 1543
  • 1
Кирил Ананиев ще отговаря пред депутатите за състоянието на болниците
© Булфото

Здравният министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през ще отговаря на въпроси за състоянието на общинските болници в парламента. Той отговаря на запитване относно стратегията на министерството за оздравяване на болниците в малките градове.

Отделно от това министър Ананиев трябва да даде обяснение за тежкото финансово състояние на Ловешката болница и за липсата на животоспасяващи лекарства.

Тази седмица министърът проведе две срещи, свързани с решаване на проблемите на областните и общинските болници. Той договори преструктуриране с областните болници. Общинските обаче не успяха да получат подкрепа от здравното министерство по искането им за допълнителни субсидии.

Още седем министри ще отговарят на депутатски въпроси в петъчния парламентарен контрол.  Министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за ще отговори на депутатско питане за културната програма на Българското председателство. Вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 ще отговаря на въпроси за политиката по отношение на раждаемостта и мерките за превенция срещу явлението "деца да раждат деца". Министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във ще даде информация за строежа на "Арена Бургас".  В петъчния парламентарен контрол ще участват и регионалният министър Николай Нанков, министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и министърът на икономиката Емил Караниколов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1543 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ананиев, бръкни с пръст в раната, не избивай в тъч

2018.05.03 | 16:44

1
Алчното, разпокъсващо на парцалчета процеса на лечение, частно здравеопазване опразва касата - стотици частни болнички-сергии, центърчета, лабораторийки и т.п. източва НЗОК. Не се прави на "ni vu ni connu"

Добави коментар

Водещи новини