Възстановиха електричеството и водоснабдяването в Сливен

  • 18 януари 2018 17:13

  • 1077
  • 0
Възстановиха електричеството и водоснабдяването в Сливен
© Архив

Всички населени места в община Сливен имат вода и електричество. Екип на Общинското предприятие "Земеделие, гори и водни ресурси" продължава работа по премахване на падналите дървета за осигуряване достъпа до с. Раково, който все още е блокиран от дърветата. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

Посетени на място от експерти са над 25 обекта. Нанесени са не малко щети на домакинства в Селиминово и Гавраилово, поради частично увреждане на покривите.

Повече от 30 % са щетите върху покрива от сградата на кметството в с. Глушник. Отлепена е хидроизолацията на трите корпуса от покрива на детска градина в с. Селиминово.

Опасните дървета са премахнати и е ликвидирана опасността за преминаващите хора и транспортни средства.
За стърчащи и опасни елементи от покривите на блокове в кварталите "Младост", "Дружба", "Заимов" и Централна градска част се обединиха съвместно силите и средствата на собственици, ползватели на имоти, пожарната, общинското предприятие по озеленяване, Общинска охрана и служители на общинска администрация.

Своевременната и коректна координация на действията не допусна инциденти, при които да пострадат хора, независимо, че от падналите дървета бяха засегнати над 6 автомобила.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1077 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини