Успешно председателство пожела на България британският посланик Ема Хопкинс (снимки+видео)

  • 18 януари 2018 09:04

  • 1201
  • 4
Успешно председателство пожела на България британският посланик Ема Хопкинс (снимки+видео)
© EU2018BG

Водени от министъра за Председателството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, дипломатите видяха всички ремонтирани зали и помещения за срещи в двете основни сгради, в които ще се провеждат срещите по време на Българското председателство- НДК и резиденция Бояна.

Европейските представители в България не спестиха поздравленията към министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена за свършената работа. След обиколката посланикът на Великобритания Ема Хопкинс дори пусна кратко селфи видео във Фейсбук пред брандирания с логото на председателство вход на НДК и пожела България успешно председателство на Съвета на ЕС.

В НДК дипломатите на европейските страни видяха основната зала 3 за пленарни заседания, залата за пресконференции, както и помещенията за срещи и разговори, които могат да бъдат адаптирани според различните формати.


Снимка: EU2018BG

 

Най-впечатлени дипломатите останаха от кръглата маса от 70-те години, изработена по поръчка за подписването на важни документи от Тодор Живков. Около нея през следващите 6 месеца в резиденция „Бояна“ ще заседават гостите на председателството. Реставрирани и готови да посрещнат делегатите на председателството са всички залите в резиденцията, която впечатли дипломатите с чистотата, удобствата и стила на помещенията.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
1201 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.01.19 | 08:02

4
Защо са я пуснали най отпред в средата тази свиня с огромните увиснали бъклици

2018.01.19 | 08:02

3
Залата при откриването бешр празна, СДС-Тиквата пак се изложи публично, смятайки че микрофонът не включен.
ФЕДОСОФФ

2018.01.18 | 15:37

1
Цитат на един умен човек: "Като се замислиш в крайна сметка СИК ще управлява ЕС през следващите шест месеца. Пожарникара и кукловодите, които му купиха длъжността главен секретар преди 15 г., днес ще определят дневния ред на Европа…В известен смисъл така ѝ се пада на Европа!

2018.01.18 | 15:37

2
толко глупави ли са в ЕС май само ти издишаш

Добави коментар

Водещи новини