Министерският съвет утре ще приеме Национален план за действие по заетостта през 2018 г.

  • 17 януари 2018 18:36

  • 1270
  • 0
Министерският съвет утре ще приеме Национален план за действие по заетостта през 2018 г.
© pixabay.com

Редовното правителствено заседание е утре, 18 януари, от 10.00 часа, съобщиха от пресслужбата на кабинета. По време на заседанието министрите се очаква да приемат Национален план за действие по заетостта през 2018 г.

Правителството утре ще утвърди меморандума между България и Република Македония, който бе подписан на съвместното заседание на двете правителства на 23 ноември 2017 г. в Струмица, за намаляването на международните тарифи за роуминг за телекомуникационните услуги между двете страни.

По време на заседанието министрите се очаква да дадат съгласието си за откриване на Консулство на Република Косово в Несебър.

Министерският съвет ще приеме промени в Закона за подпомагане на земеделските производители. Освен това правителството ще приеме Наредба за съществените изисквания и оценяване на съответствието на уреди, захранвани с газово гориво.

Министрите утре се очаква да приемат и Наредба за изискванията и критериите за ВиК операторите и квалификацията на персонала им. Правителството ще гласува и проект на Постановление за изменение и допълнение на нормативни актове на Министерския съвет.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1270 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини