Лиляна Павлова: България върна темата за Западните Балкани в общоевропейския дневен ред

  • 17 януари 2018 13:34

  • 904
  • 2
Лиляна Павлова: България върна темата за Западните Балкани в общоевропейския дневен ред
©

„Българските приоритети бяха представени по един много убедителен и ясен начин. Благодарни сме за подкрепата, която получихме от всички политически партии в Европейския парламент и от признанието от председателя на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето за това, че са ясни и добре подбрани“. Това каза министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена в Страсбург, след представянето на приоритетите на Българското председателство пред Европейския парламент днес от министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена акцентира на това, че страната успя да върне темата за Западните Балкани в общоевропейския дневен ред и да насочи вниманието на институциите към дебата за бъдещето на Европа, дигиталния дневен ред и към сигурността и стабилността на континента.

На днешното заседание страната получи ясно подкрепа в борбата с корупцията, каза още министърът за Българското председателство, отговаряйки на въпрос. „България има воля за борба с корупцията, върви по прав път по отношение на мерките и законодателството и това, по което се работи – дава резултат, който е видим през икономическите показатели – ръста на икономика, намаляващата безработица и увеличаването на инвестициите“, допълни тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
904 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.19 | 08:03

2
Олеле пак ли ще ни инквизирате с това женоподобно същество с комунистически партизански генезис и вродена простотия ???? Боже прибери си версиите !!!!!
гост

2018.01.19 | 08:03

1
Тази е много по-добра от ДЯДО СИ ,той беше същия близач на задници ама и Т.Жижков беше с по-малък гъз.ЗА БОЙКОВОТО ГЪЗИЩЕ ТРЯБВА ГОЛЯМА ШПАТОЛА КАТО на НЕГОВОТО ЛИЛИ.

Добави коментар

Водещи новини