„Най-грешните“ напитки, които може да си поръчате на първа среща

  • 17 януари 2018 12:02

  • 2540
  • 1
„Най-грешните“ напитки, които може да си поръчате на първа среща
© Pixabay

Британското приложение за срещи "Трувю" направи проучване сред 1000 души, за да открие какво е истинското мнение на британците за пиенето на алкохол на първа среща.

"Изглежда тайната е да си поръчвате само две напитки, да избягвате шотове и сайдер, да се опитате да се отпуснете и да се насладите", казаха създателите на приложението.

Докато се наслаждавате на преживяването, вероятно не е много мъдро да подгреете с няколко текили, тъй като питието е в списъка с най-неуместни за повода, според повечето анкетирани.

Всъщност 27 % от хората казаха, че това е "най-непривлекателният" алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предназначена да се опознаеш с човека отсреща.

Против пиенето на сайдер се обявиха почти четвърт от анкетираните, а против бирата - 13 %.

Бялото вино е 100 % приемливо за случая, а след него се наредиха коктейлите. Червеното вино и розето също бяха определени като добър избор от над 90 % от хората.

Изглежда има и големи различия по въпроса колко е допустимо да пиеш при такъв повод. Приблизително 25 % от британците казаха, че над 5 напитки са прекалено много, а 12 % гледат на алкохолните въздържателите с подозрение.

На въпроса какво ще направят, ако партньора им се напие на първата среща, една трета от запитаните отговориха, че ще се приберат вкъщи, и 28 % благородни британци, че ще поръчат такси за човека до дома му. 27 % казаха, че ще се присъединят към пиянството на партньора си, а 12 % от мъжете и жените признаха, че ще се усмихват и някак ще изтърпят вечерта, но никога няма да излязат с тази личност отново.

Последвайте канала на

Novini.bg
2540 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.01.17 | 15:09

1
Що няма ракия в класацията!

Добави коментар

Водещи новини