Вебер: Българското председателство е голям шанс за ЕС (видео)

  • 17 януари 2018 11:54

  • 1243
  • 0
Вебер: Българското председателство е голям шанс за ЕС (видео)
©

"Българското председателство е голям шанс за Европейския съюз, защото за първи път страна, която граничи с Турция, ръководи Европейския съюз", заяви председателят на Групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер за българското Председателство на Съвета на ЕС.

Днес премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г представи пред ЕП в Страсбург приоритетите на европредседателството ни, което страната ни пое от началото на годината.

"Защитата на нашите граници е един от най-важните въпроси, а България има опит в това. Вторият въпрос е, че България е решена да задълбочи и да направи по-здрав Европейския съюз, защото България - под ръководството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - иска да се присъедини към еврозоната и иска да бъде член на Шенген, така че България иска повече и по-дълбок Европейски съюз. И трето - представянето на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, амбициозният подход на българското Председателство, дават на Европа свежа енергия и това е добре!”, заяви Вебер в Страсбург.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1243 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини