Десислава Атанасова: Мотивите на БСП за вота на недоверие са тайнствени (видео)

  • 17 януари 2018 09:00

  • 1940
  • 6
Десислава Атанасова: Мотивите на БСП за вота на недоверие са тайнствени (видео)
© БНТ

Мотивите за вота на недоверие са срастването на държавата с корупцията. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП Стоян Мирчев.

По последни данни на Евростат сме една от водещите страни по корупция в Европа, а у нас гражданите и бизнесът казват, че корупцията е основен проблем. 80% от бизнеса е подложен на корупционни практики. Свидетели сме на държавата и корупцията в едно, заяви Мирчев.

За нас все още не са известни тайнствените мотиви на БСП за вота, каза депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Може би стана честа практика дали за законопроект, дали за алтернативния им бюджет мотивите да се пишат от някого, а решенията да се вземат в някакъв тайнствен кръг, добави тя.

От ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието с някакви технологични пречки. Те не разбират, че вотът е политически акт на опозицията, но при общественото недоверие вотът може да се премести на жълтите павета. През фирмите на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: са минали над 50 млн. лв. Това са обществени средства, пари на българския данъкоплатец. Срастването на ГЕРБ и държавата с корупцията е 100%, подчерта Мирчев.

Корупцията е явление и модел, който в България е съществувал във всички периоди на прехода. Подобни методи за обясняване на един или друг случай като корупционна схема са несериозни. Никой не бива да си присвоява функциите и на прокуратурата, и на съда и да раздава подобни присъди. Една от мерките срещу корупцията е антикорупционният закон, а да не забравяме, че БСП гласува срещу приемането на този закон, заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Разбираем е опитът на БСП да привлекат медийно внимание, само че те не са алтернатива. На изборите хората ясно казаха кой иска да ги управлява. Няколкото часа дебат в парламента са загубено време за България, можем да се съсредоточим върху по-важни въпроси. Ако някой има информация за корупционни схеми за който и да е политик, за това си има институции, каза още депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1940 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.01.17 | 22:01

6
Ха духачката от Герп пак е налапала микрофона

2018.01.17 | 14:45

1
ДУХАЧА НА ДОБРЕВ РАНО ГОВОРИ С ПЪЛНА УСТА

2018.01.17 | 22:01

5
Духа страхотно а и го гълта цялото да няма доказателствен матрял.
египтологът

2018.01.17 | 22:01

4
Ама тя съвсем е заприличала на МУМИЯ, все още неизсъхнала, но в напреднал стадий.

2018.01.17 | 16:38

2
Тая скумрия докога ще я гледаме.Разбрахме всички че я бива в свирчоците но дотук.Нищо не става от гърбавия матрял

2018.01.17 | 16:38

3
НЕ СТАВА АМА Е ДЕПУТАТ БИВШ МИНИСТЪР .А ТИ КАКВО ПОСТИГНА ДА БЪДЕШ ТРОЛ НА КУТЕВ И КУРВАНЕЛИ И ДОТАМ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини