Таня Цветанова отказа да коментира скандалните постове във Фейсбук

  • 16 януари 2018 13:27

  • 5132
  • 0
Таня Цветанова отказа да коментира скандалните постове във Фейсбук
© EU2018BG

Министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за коментира пред novini.bg постовете във Фейсбук на Таня Цветанова - висш служител в министерството на културата и член на Управителния съвет на НДК.

Припомняме ви, че гръмна истински онлайн скандал, след като в групи и страници във Фейсбук бяха разпространени постовете на Цветанова.
Шефката в Националния дворец, която посреща лидерите на Европа, стана популярна със скандалните си постове в социалната мрежа. Активностите на Цветанова през времето са в диапазона от тиражиране на снимки на Сталин, през колажи с Хитлер и монахиня, показваща среден пръст, до статуси против бившия президент Росен Плевнелиев и бившия еврокомисар и настоящ директор в Световната банка Кристалина Георгиева. В част от статусите си Цветанова обяснява как се става “лека” журналистка само за една нощ.

Днес министър Банов каза, че е запознат с постовете. Той заяви, че постовете във фейсбук са нещо лично. „Не мога да се бъркам в личния живот на хората“, поясни министър Банов и допълни, че не се знае и дали те не са резултат на хакерска атака.

Ваня Бедрова от Министерство на културата отказа пък всякакъв коментар пред novini.bg във връзка със създалия се скандал с Цветнова.

Самата Цветанова пък пред novini.bg заяви, че манипулации не коментира. "Има съд за това", каза тя. 

Последвайте канала на

Novini.bg
5132 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини