Запознайте се с бездомния син на Том Джоунс

  • 16 януари 2018 12:10

  • 7901
  • 0
Запознайте се с бездомния син на Том Джоунс
© DailyMail/Getty Images

Британските медии разпространиха разтърсващата история на незаконния син на легендарния Том Джоунс. Въпреки че състоянието на баща му възлиза на над 150 милиона паунда, 29-годишният мъж живее в приют за бездомни.

Не, това не е сценарий на филм, а истинската история на живота на Джонатан Беркъри. Миналата седмица сър Том Джоунс обяви, че е успял да продаде луксозното си имение в Холивуд за колосалната сума от 6,5 милиона паунда. В него има скулптури, фонтан, огромен зелен двор с невероятна гледка към Лос Анджелис, басейн, пет спални и седем бани.

През изминалата година певецът разкри, че след смъртта на съпругата му Линда през 2016 г. вече не се чувства като у дома си. От другата страна на монетата е съдбата на сина на Джоунс Джонатан Беркъри, който спи на пода в приют за бездомни хора в Ню Джърси и се чувства късметлия, ако успее да се сдобие с одеяло за вечерта. Конкуренцията за това удобство е голяма, тъй като в една стая спят над 30 мъже.

29-годишният мъж, който иска да бъде музикант, се опитва да стане известен с в псевдонима Джон Джоунс. Той никога не се е запознавал с баща си, не е говорил с него по телефона и не е получавал поздравления за рождения си ден. Въпреки това той не губи надежда, че някога 77-годишният легендарен музикант ще се съгласи да се запозная

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
7901 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини