В Плевен премахват незаконно поставените кафе автомати

  • 16 януари 2018 11:26

  • 1095
  • 2
В Плевен премахват незаконно поставените кафе автомати
© pixabay.com

Община Плевен ще продължи демонтажа на незаконно поставените кафе автомати в града. Това съобщи кметът Георг Спартански.

Четири такива машини вече са премахнати от служители на общинското звено "Инспекторат" с помощта на служители на Противопожарната служба като се съхраняват на място, обособено за тази цел, уточни кметът.

До принудителен демонтаж се стигнало, след като собствениците няколко пъти са предупреждавани да премахнат сами кафе машините, но те не са го направили.

"Очаквам този, който има претенции, че е собственик на прибраните кафе машини, да се срещне с мен. Те ще останат на склад, като ще продължим да събираме и останалите незаконни автомати", допълни Спартански.

Последната от проблемните кафе машини е поставена до фасадата на бившата Кръвна банка. Заради опасност от срутване на сградата и причиняване на инциденти, общинското предприятие "Жилфонд" е обезопасило района със заварени метални панели. Тази ограда е разбита, за да бъде монтирана там кафе машина. Кметът Спартански заяви, че ще подаде сигнал до Прокуратурата за случая, при който е посягано два пъти на общинското имущество.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1095 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.16 | 15:25

2
Браво Спартански,страшен си! Бой по кафемашините,че те са най-големия проблем на Плевен...! И кво разправяш...били незаконни тея дето ги махате...не са примерно на конкуренцията...? Лъжите ги разправяй в съда! Ние знаем че мутри като теб унищожиха този прекрасен град!

2018.01.16 | 15:18

1
Само тъпотии бе Спартански , само тъпотии!После се чудиш защо ще съдят и осъдят общината!!!Вместо да видиш какъв запустяващ и мизерен град , в който няма една здрава улица управляваш се занимавате с това да махнете конкурентните на вашите протежета машини.Адвокатски номера

Добави коментар

Водещи новини