Тръмп е фен на дъвчащи бонбони с вкус на череша и ягода

  • 16 януари 2018 10:50

  • 968
  • 1
Тръмп е фен на дъвчащи бонбони с вкус на череша и ягода
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския предпочита дъвчащи бонбони "Старбърст" с вкус на череша и ягода, разкри лидерът на републиканците в Камарата на представителите на САЩ Кевин Маккарти, цитиран от ТАСС.

Конгресменът е обърнал внимание на вкусовите предпочитания на държавния лидер, когато през октомври двамата пътували в президентския самолет "Еър форс уан". В даден момент Тръмп извадил опаковка с упоменатите бонбони, но избирал само два вида - черешовите и ягодовите.

"Седяхме, хапвахме десерт и той ми предложи няколко бонбона. Само червени и розови. Малко по-късно двама негови служители ме видяха с бонбоните и казаха: "Тези са любимите на президента", каза Маккарти.

Анонимен представител на Белия дом разказа, че след няколко дни Кевин Маккарти помолил подчинените си да купят голяма опаковка от лакомството и отделил от нея само розовите и червените бонбони, след което ги изпратил като подарък на Тръмп.

Настоящият президент на САЩ е голям почитател на веригите за бързо хранене, в частност на "Макдоналдс". На работното си бюро в Овалния кабинет на Белия дом Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския има специален червен бутон, с натискането на който в помещението бързо се появява служител с чаша кока-кола.

Последвайте канала на

БТА
968 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.01.18 | 00:10

1
Голям праз. Някой от сайта да му оближе гъза.

Добави коментар

Водещи новини