Делян Добрев отговори на обвиненията на Елена Йончева, показа много компрометиращи снимки (видео)

  • 16 януари 2018 08:30

  • 17004
  • 105
Делян Добрев отговори на обвиненията на Елена Йончева, показа много компрометиращи снимки (видео)
©

Последните обвинения на Елена Йончева са жалки. Ще покажа документи, с които да докажа невинността си. Не мога да разбера каква е тази фиксация от страна на Елена Йончева към мен. Това коментира депутатът от ГЕРБ Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в ефира на БТВ.

„Г-жа Йончева няма никаква активност в парламента, тя няма един внесен законопроект. Ако напишеш им ето й в интернет излизам аз. Тя си прави ПР на мой гръб. Йончева окепазява хората и изпълнява поръчка“, убеден е Добрев.

Затова той попита дали червената депутатка не изпълнява поръчка на трима бизнесмени от Хасково. „Един от тях седи в стола на кмета. На тези хора ГЕРБ им е отдавна трън в очите“, разкри депутатът от ГЕРБ. И продължи да пита: „Г-жа Йончева служител ли е на определени служби и свързана ли е с енергийни фирми и чужди служби? Изпълнява ли поръчка на енергийни фирми за моята дискредитацията ми? Добрев припомни, че е председател на енергийната комисия в НС.

„Благодарение на Йончева излезе, че обществените поръчки са нещо много лошо. Хасково, обаче постигна най-ниската цена по програмата за саниране“, подчерта Добрев. Той показа договори с община Смолян, когато кмет е била Дора Янкова сега депутат от БСП, което противоречи на твърденията, че ГЕРБ дава обществени поръчки на фирми, приближени до тях. „Аз не съм възложител, за да ме обвиняват в каквото и да е. Аз не съм имал такива фирми“.

„В община Хасково през 2016 г. има търг за сметопочистване, който фирмата, за която ме обвиняват, че покровителствам, губи. Фирмата губи поръчки за 20 милиона. Спечелила е за поръчка за 2 милиона. Който е дал най-ниска цена - той печели“, разясни бившият енергиен министър.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: разкри, че след скандалите един куп хора са си тръгнали от общината след скандала на Йончева.

"Живея под наем, а родителите ми са потънали в кредити. Колежката Йончева обикаля студията и носи един топ хартия, в същото време нищо не показва. 100-те милиона станаха 50 милиона, сега ще се окажат нула. Много лесно е да се говори ангро. За заводът за палети на моя баща, е теглен кредита от финансова институция - БНБ. Не е теглен от мнима фирма или офшорки. Това е станало през 2012 г.,а лихвата е 8%. Тези пари са дадени срещу записна заповед. Всичко изградено е заложено. Баща ми е затънал в дългове. Йончева прави внушения, че защото съм бил министър, са били отпуснати пари. Никога близките ми не са били свързани с енергийни фирми“, подчерта Добрев.

„На БСП им е практика децата да плащат за всичко, което са свършили родителите им. Ако Йончева продължи да се фиксира около мен и да рови в миналото ми, ще я улесня. Като дете ходех на уроци по цигулка, сборих се с едно дете и счупих ме един прозорец. Целият „кумгейт“ се оказа заради една братовчедка в общината. Тя обаче има награда от Националното сдружение на общините“, коментира Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Депутатът от ГЕРБ от своя страна зададе няколко контра въпроса към Йончева и показа снимки: „Този господин, който е помагал на БСП за изборите е лежал в испански затвор за измами? Сменял си е три пъти имената. Последното му име е Борис Архондев“.

„Има ли нещо общо Йончева с Цветан Василев? По време на предизборната кампания тя живя в именията му в Хасково, които са изградени с пари от КТБ“, разкри Добрев.

На финала Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: заяви: „Тази фиксация на г-жа Йончева се превръща в медицински проблем. Мои приятели се шегуват, че тя ме харесва, но понеже не съм отвърнал на чувствата й, тя сипе обвинения срещу мен“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
17004 105

Свързани новини

Коментари 105

Добави коментар
Радио 13

2018.01.17 | 19:41

105
комунист ли е той е крадец лъжец и убиец факт неоспорим

2018.01.17 | 19:40

104
Браво Деляне, ти натисна енерго-мафията и за това те сега теб натискат. Евала Деляне спечели уважението ми!

2018.01.17 | 19:40

103
ЗАБРАВИЛ СИ ШУШЛЯКА СИДЕРОВ -РУБЛАДЖИЯТА !!!!

2018.01.17 | 19:40

102
Най-страшна е пренебрегнатата жена.

2018.01.16 | 21:47

101
ПРАВ СИ !!! ДАЙ ДА ЧИСТИМ КОМУНИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДЪРТИЯ КОМУНЯГА БОРИСОВ , ПАВЛОВА С КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПАРТИЗАНСКИ ГЕНЕЗИС И ОСТАНАЛИТЕ 75 % ОТ ГЕРБ!!!!!!!
Курнелия окраде Техно Ипекс за три милиона ЕВРО !

2018.01.16 | 20:44

100
Как не ги е срам комунистическите крадци ,един няма във бкп да не е крадец
Народа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.01.16 | 20:44

99
Деляне вярваме ти ,ти си млад красив умен българин ,а как да вярваш на една баба яга комунистическа която всяка дума и е лъжа.

2018.01.16 | 20:44

98
КОРНЕЛИЯ ОТКРАДНА 3 МИЛИОНА А БАТИ ВИ БОЙКО ЗАЕДНО С ДЯНКОВ ОТКРАДНАХА 1.5 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ НЗОК ! ФАКТ

2018.01.16 | 20:44

97
Елена накъде си тръгнала ???? Италия колко години се бори с мафията и още не се е преборила а ти искаш за кратко време да се пребориш с мафията наречена Герб. ДЕРЗАЙ !!!!!!!

2018.01.16 | 20:44

96
Елена , знаеш ли че няма по- мразен човек от този който казва истината . Така че очаквай много удари от тия самозабравили се идиоти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини