Младежи пяха химна в метрото (видео)

  • 15 януари 2018 18:15

  • 6644
  • 4
Младежи пяха химна в метрото (видео)
© Булфото (архив)

Изпълнение на българския химн в метрото в София предизвика противоречиви реакции в социалните мрежи, пише "Дарик". От видео, публикувано в групата „Забелязано с София“ във Facebook, се вижда група младежи, които с усмивка пеят химна.

Кадрите бяха споделени стотици пъти, а мнозина приветстваха родолюбивото изпълнение на младите хора. Трогателно и мило бяха само част от коментарите на хората, които адмирираха изпълнението.

„Това е постът на 2018! Най-хубавото нещо, което съм виждал, качено в тази група от доста време! Похвален акт на чисто родолюбие и почит към родината! Дай Боже повече такива млади хора“, пише един от коментиращите.




Други обаче яростно критикуваха младежите. „Селянчета пияни“ и „Цирк“ са част от негативните коментари. Повод за голяма част от недоволството е това, че младежите пеят усмихнати, което изглежда несериозно, посочват мнозина.

„Аз намирам клипа за крайно бездарен, сниман за внимание, харесвания и простащина. Ето и малко детайли. Първо, химнът е официална мелодия за цяла една нация и не се изпълнява след работен ден, от клатейки се като пияни в метрото индивиди. Второ, откъде накъде някой подхваща химна докато се вози под земята, аз не си го обяснявам“, пише един от коментиращите.

„Заминаваща си нация се опитва да покаже дух“, бе друг от коментарите.

Последвайте канала на

Novini.bg
6644 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.01.16 | 09:15

4
Скапани пияндета !!!!!
Дрът уй

2018.01.16 | 09:15

3
Група наркомани вият за доза. Мрете робски скотове.

2018.01.16 | 01:28

1
По скоро си дърт глупак.
истината боли

2018.01.16 | 06:15

2
Много ще ми смешни като тръгнете да ми се правите на патриоти и родолюбци. Левски и Ботев ако бяха живи щяха да ви заплюят защото сте жалки смешници който се предадоха без борба.

Добави коментар

Водещи новини