Скочиха на Кендал Дженър заради палто (снимки)

  • 15 януари 2018 14:50

  • 3182
  • 0
Скочиха на Кендал Дженър заради палто (снимки)
© Twitter

Моделът Кендал Дженър стана мишена на нападки и яростни критики заради участието си в ревю, в което беше облечена с пухкаво палто. Участието на звездната красавица не остана скрито от зоркия поглед на природозащитници, които веднага предположиха, че дрехата е изработена от естествена кожа, предаде "Дарик", цитирайки The Sun.

Това предизвика истински дебат в социалните мрежи. Някои директно обвиниха Кендъл, че насърчава убиването на животни. „Носенето на кожа не те прави красива. Показва, че си невежо и доста празно същество“, коментира разгневена природозащитничка.

Мнозина скочиха в защита на модела. „Странно е как всички атакуват Кендъл за коженото палто, но никой не критикува хората, които са го направили“, посочва фен на красивата брюнетка.

Нейната сестра Ким Кадрашиян преди време също бе мишена на критики от страна на природозащитници. Тя се появи на светско събитие с дреха от естествена кожа.

„Вярвам, че всеки има право на избор да носи това, което иска. Не е незаконно да купуваме кожи“, коментира риалити звездата.

Последвайте канала на

Novini.bg
3182 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини