Борисов се срещна със зам.-помощник държавния секретар на САЩ Хойт Йи (снимки)

  • 15 януари 2018 12:26

  • 1466
  • 3
Борисов се срещна със зам.-помощник държавния секретар на САЩ Хойт Йи (снимки)
© Министерски съвет

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна със заместник помощник държавния секретар на САЩ Хойт Йи, който е на работно посещение в България, съобщиха от правителствената пресслужба.

Българският министър-председател представи приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС. Двамата обсъдиха и двустранното сътрудничество в различните области от взаимен интерес.

Хойт Йи приветства, че темата за Западните Балкани намира място в дневния ред на председателството. Той поздрави Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за подписването на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Република Македония, като подчерта, че стабилността и развитието на Балканите са изключително важни не само за региона, но и за цяла Европа. Заместник помощник държавният секретар на САЩ пожела успех на първото Българско председателство на Съвета на ЕС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1466 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.17 | 08:06

3
ДАЛИ Е ПОСМЯЛ ДА МУ РАЗКАЖЕ КАК ПЛЮЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ЕКООРГАНИЗАЦИИ?
протоколчичка

2018.01.17 | 08:06

2
Премиерът Бойко Борисов се срещна на четири очи със заместник помощника на заместник помощника на заместника на държавния секретар на САЩ Хойт Йи, който е на работно посещение в България. Разговорът беше проводен на жестомимичен език с превод на банскянски, съобщиха от пр
Константин Тодоров

2018.01.15 | 14:10

1
Премиерът Бойко Борисов се срещна на четири очи със заместник помощник държавния секретар на САЩ Хойт Йи, който е на работно посещение в България, съобщиха от правителствената пресслужба.

Добави коментар

Водещи новини