Галакси Инвестмънт Груп привлича бизнеса в Пловдив с модерна индустриална зона

  • 15 януари 2018 11:05

  • 2213
  • 1
Галакси Инвестмънт Груп привлича бизнеса в Пловдив с модерна индустриална зона
©

Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп завършва до няколко месеца инфраструктурата на Индустриален парк Марково, съобщиха от дружеството инвеститор. Ще бъде напълно завършена вътрешната пътна мрежа, ще бъде осигурено електричество и канализация, а има възможност и за газификация. Това ще помогне за бърза реализация на производствените, логистични и търговски проекти на бъдещите собственици.

Индустриален парк Марково се намира в южната част на Пловдив, на 14 км от автомагистрала Тракия, на 10 км от летището и на 5 км от Митница Пловдив. В близост е новопостроеният Интермодален терминал. Районът е известен като индустриалното сърце на България, със силно развито машиностроене и леки производства. Има отлично развита транспортна инфраструктура - магистрали, железопътни линии и международно летище. В близост до Индустриален парк Марково преминават основни пътни артерии и три от паневропейските коридори.

Допълнително конкурентно предимство е наличието на много и добре обучени кадри, които завършват техническите средни и висши учебни заведения в града, както и възможността да се привлече работна ръка от околните по-малки общини.

Новата индустриална зона, която се реализира от Галакси Инвестмънт Груп, е с обща площ от 158 000 кв. м. и дава различни възможности за развитие, в зависимост от нуждите на бъдещите инвеститори. Компанията предлага продажба на парцели, а също и изграждане на индустриален проект по конкретно задание. Предвидени са различни по големина парцели и възможност да бъдат обединявани или разделяни, в зависимост от специфичните нужди на клиентите, са ключово предимство за инвеститорите. Проектът е изключително атрактивен както за малки, така и за големи производства и компании, работещи в сферата на логистиката и дистрибуцията.

През изминалата година се наблюдава сериозен интерес към терените в района на град Пловдив както от български, така и от чуждестранни компании. Доказателство за това са и част от реализираните сделки на продадени парцели в Индустриален парк Марково.

Последвайте канала на

Novini.bg
2213 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АСАВ

2018.01.23 | 08:34

1
бол работа за 550 лв (бруто) на 3 смени

Добави коментар

Водещи новини