Харесайте facebook страницата ни

Берлускони: Дамите първи ме задирят

© Getty Images

За бившия италиански премиер Силвио Берлускони Силвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК ... към профила е съвсем естествено жените да се почувстват поласкани, когато станат обект на ухажване от страна на мъжете, съобщават Франс прес и Ройтерс.

Апенинският политик приветства позицията на френската актриса Катрин Деньов, която защити мъжете след лавината от скандали, отприщена от посегателствата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн.

"Съвсем естествено е жените да бъдат доволни, когато един мъж ги ухажва", изтъква 81-годишният Берлускони, като скромно добавя: "Въпреки че това рядко ми се е случвало, защото при мен винаги дамите първи ме задирят!"

Италианският политик коментира думите на френската екранна икона Катрин Деньов, според която мъжете трябва да бъдат "свободни да досаждат на дамите".

"Важното е ухажването да бъде елегантно!", добави Берлускони, известен с любовните си похождения и пристрастеността си към красивите млади жени. Склонност, която му коства 7-годишна присъда на първа инстанция, свързана със скандала "Рубигейт". Той бе обвинен в склоняване в проституция на малолетна, но бе напълно оправдан от касационния съд през март 2015 година.

Берлускони беше поканен да гостува в телевизионно предаване на обществената телевизия РАИ. Той бе помолен да коментира позицията на Катрин Деньов, според която сексуалните посегателства наистина са престъпление, но към тях не трябва да се причислява настойчивото или непохватното ухажване. Нито пък мъжката галантност да бъде третирана като мачо агресия.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
Бачо Киро (гост)
14.01.2018 | 22:10

Вълкът като остарее става за посмешище на кучетата.

Рейтинг:
 
0
Е, ми! (гост)
13.01.2018 | 18:06

И той като всички останали богати и изкуфели старци не може да разбере причината за какво го задирят ...!?

Рейтинг:
 
0
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ сесесере (гост)
14.01.2018 | 22:09

ДЪРТ КРАДЛИВ БОКЛУК ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар