Харесайте facebook страницата ни

Радан Кънев: Нещо бушува в обществото, случва се нещо много лошо

© БТВ

Винаги съм защитавал тезата, че България има антикорупционен закон и това е Наказателният кодекс. Според него престъпниците трябва да лежат в затвора. Всичко друго е приятна украса. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва ... към профила по повод приетия днес окончателно антикорупционен закон.

И в момента знаем за страшно много политици, които живеят извън чергата си, но те живеят и извън стените на затвора. Това означава, че Наказателният кодекс в частта си за антикорупция не работи и в прилагането на наказанията се прави разделение между богати и бедни, заяви Кънев.

За да няма толерантност към корупцията, трябва да се вижда, че тя се наказва и то с еднакъв аршин. Тогава ще го има естественият страх, но и естественото удоволетворение, че крадците са наказани, подчерта зам.-председателят на ДСБ. По-скоро антикорупционният закон ще се размахва като бухалка – без да има същински обвинения и наказания, добави Кънев.

Радан Кънев коментира и показните убийства от последния месец. Нещо бушува в българското общество и под стабилността се случва нещо много лошо. Няма как да го видим, защото то е подземно. Когато цялата власт е в едни ръце, бизнес се прави под крилото на властта и реалната икономическа власт е в политиците, противопоставянето става под водата и е много по-радикално, коментира зам.-председателят на ДСБ.

Кънев уточни, че не е против изграждането на втори лифт в Банско, като добави, че според него темата за зимния туризъм трябва да се разглежда общо. Темата за втория лифт интересува банскалии, отдавна замразеният проект на Перелик интересува чепеларци, проектът за Ком интересува хората от Северозапада, а софиянци се интересуват от Витоша. Сигурен съм, че в момента десетки хиляди деца в София не се научават да карат ски, защото я няма Витоша. Витоша е абсолютно замразена и недостъпна за каране на ски. Ние от ДСБ настояваме да се отвори Витоша и за зимен, и за летен туризъм и да се сложи край на този ужас, каза още Радан Кънев.

Коментари
Коментари (11)
Коментирай
QI (гост)
23.01.2018 | 17:21

за разлика от българина, евреинът е умен, уважителен, добър, набожен, и ... само можете да мечтаете за юристи, като Жак Лило, възпитанието е много важно, какво му е на господин Радан Кънев, умен, красив, семеен, много извън политиката го одобряват, а че в герб и сие не го тачат , то

Рейтинг:
 
0
(гост)
23.01.2018 | 17:13

Е РАДАН КЪНЕВ Е ТИПИЧНИЯ КАНДИДАТ ЗА КОРУМПИРАН ПОЛИТИК - АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЩЕ ПУСНЕ БИЗНЕС ПРОЕКТИ ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕ

Рейтинг:
 
6
(гост)
14.01.2018 | 08:54

Така е. Типичен комунист.

Рейтинг:
 
7
(гост)
13.01.2018 | 20:59

десетки хиляди деца не се научават да карат ски защото е много скъпо а заплатите малки

Рейтинг:
 
2
(гост)
13.01.2018 | 21:00

Това сбъркано човече Малин Петров не може ли да бъде блокиран? Аман от уроди!

Рейтинг:
 
3
Кубрат (гост)
13.01.2018 | 14:33

Десните другарски въшки ги пуснаха да сблъскат и нацепят и без това атомизираното робско племе. Обеднено е опасно! СетИ се за кого. Какво да ни обедини? НЕ нов "овчар" - АЛТЕРНАТИВАТА си ТИ! directdemocracy21c.eu/edname4ta/

Рейтинг:
 
2
Кубрат (гост)
13.01.2018 | 14:33

Десните другарски въшки ги пуснаха да сблъскат и нацепят и без това атомизираното робско племе. Обеднено е опасно! СетИ се за кого. Какво да ни обедини? НЕ нов "овчар" - АЛТЕРНАТИВАТА си ТИ! directdemocracy21c.eu/edname4ta/glutnicata.htm

Рейтинг:
 
2
Кубрат (гост)
13.01.2018 | 14:33

Е тоя е от десните другарски въшки, пуснати да сблъскат и нацепят и без това атомизираното робско племе. Добре се справи за къртица с очила. Ей го и тук - реве, кълне да ви изпусне парата и НИЩО! Не обедини - да раздели се труди! НЕ чакай нов "овчар" - АЛТЕРНАТИВАТА си ТИ! Правата

Рейтинг:
 
3
(гост)
14.01.2018 | 08:53

Не харесвам Радан Кънев но с някой неща съм напълно съгласен с него. Ще повярвам че има борба с корупцията когато видим виновните в затвора . Всичко друго е ала -бала и четиво за наивници .

Рейтинг:
 
6
рада Дълбоката (гост)
14.01.2018 | 08:53

от прехода ,ще прави нова политика.

Рейтинг:
 
2
ама да започнем (гост)
14.01.2018 | 08:53

от този платен соросоид.

Рейтинг:
 
7
 
Добави Коментар