Харесайте facebook страницата ни

Петър Курумбашев: В клипа за председателството ни има културна разлика не сексуален тормоз

Не намирам нищо лошо в клипа ни за европредседателството. Той е направен професионално и представя България с нейната красива природа. Това, че евродепутатка е видяла сексуален тормоз в него е културна разлика. Това каза евродепутатът Петър Курумбашев в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Според него около темата се е развила някаква психоза в последните дни. „Френското общество или белгийското приема едни неща за нормални, други - не, които българското гледа по друг начин“, отбеляза Корумбашев и даде за пример първата двойка на Франция, която има голяма разлика в годините. „Тази толерантност трябва да е част от ЕС. Това внимание е по-голяма реклама за клипа ни“.

Той коментира казусът с Истанбулската конвенция. „Очевидно в ЕС има общества, които приемат тези правила в интимните ни отношения и други, които – не ги приемат.

„Европредседателството ни е много тържествено. Имаше хубаво съдържание в речта на Туск. Подкрепата за страната ни е голяма“, заяви евродепутатът ни.

„Със сигурност, когато фокусът се обръща към нас да представим страната ни в най-добрата й светлина и да повдигнем въпроси, които са важни за нас. Поставяме темата за Западните Балкани, защото не бива да забравяме как на нас ни помогнаха, когато кандидатствахме. Това е важно, за да може този регион да е по-спокоен и да пътуваме без граници“, подчерта Корумбашев.


 

Коментари
Коментари (2)
Коментирай
(гост)
18.01.2018 | 11:57

ЧЕРВЕН БОКЛУК

Рейтинг:
 
1
(гост)
18.01.2018 | 11:58

евродепутатката доказва че е проста трътка

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар