Харесайте facebook страницата ни

15 души са евакуирани от горящ автобус в Ришкия проход

15 души са евакуирани от горящ автобус в района на Ришкия проход. Инцидентът станал към 14.00 часа днес, съобщиха от ОД на МВР.

Автобусът се движил от шуменското село Янково в посока Люляково, община Руен. Превозвал е работници.

Внезапно, по пътя, шофьорът забелязал, че от предната част излиза гъст дим. Натиснал спирачките, а пътниците до един били изведени на безопасно разстояние. Пострадали при инцидента няма.

Причините за инцидента се разследват.


 

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
Тангра (гост)
13.01.2018 | 14:54

Приоритет на властите трябва да е: премахването на дизеловите ППС и направата на магистрали и много транспортни подлези и надлези в градовете. Това са първите стъпки за чиста околна среда и безпрепятствено движение.

Рейтинг:
 
0
"властите" (гост)
14.01.2018 | 11:27

Управляващите трябва да забранят вноса на дизелите. Вместо бойни самолети и оръжие, трябва да се купуват скоростни влакове и производство на електрически ППС. Не ни трябва оръжие и армия, защото няма срещу кого да воюваме.

Рейтинг:
 
0
гост (гост)
13.01.2018 | 14:30

На дизеловите ППС трябва данъкът да се увеличи с 50 %, но на електробуси и електромобили да се намали данъка. Трябва да се закупи лиценз за производство на електрически бусове и автомобили. Така ще бъде по евтино и по чиста околната среда.

Рейтинг:
 
0
възмутен (гост)
13.01.2018 | 20:24

Автомобилите с дизелови двигатели се доказва че освен големи замърсите ли са и опасни за движението. Трябва да бъдат забранени и на тяхно място да се внасят електробуси и електромобили.

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар