Съдят непълнолетен мигрант за блудство с 5-годишно дете

  • 12 януари 2018 16:51

  • 3614
  • 3
Съдят непълнолетен мигрант за блудство с 5-годишно дете
© Pixabay

Непълнолетен мигрант отива на съд за блудство с 5-годишно дете в лагера в квартал Враждебна.

Чуждият гражданин е със статут на временно пребиваващ на територията на Република България, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

През есента на 2014 г. обвиняемият А. А. пребивавал в сградата на центъра заедно със семейството си. На 16 ноември същата година обвиняемият се намирал в стая от центъра заедно с двама свидетели. Около 17:30 ч. в помещението влязло пострадалото момче.

Детето търсило свой приятел, но след като не го открил, пожелал да си тръгне. Насилникът обаче не го пуснал, а го придърпал към леглото, на което седял.

Започнал да извършва блудствени действия, на които свидетели станали и намиращите се в същото помещение. След като обвиняемият престанал да задържа пострадалия, детето незабавно напуснало стаята и съобщило за случилото се на своите родители.

Майка му и татко му уведомили полицаите от близкото РУ. След сигнала органите на реда задържали извършителя на деянието. Разследването по случая е приключено под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура.

Днес е внесен обвинителният акт срещу А. за извършеното от него престъпление. Действията му се наказват с „лишаване от свобода“ от една до шест години.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
3614 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.14 | 22:31

3
Продължавайте да ги пускате!

2018.01.14 | 22:31

2
Къде е Елена Иончева да покаже нашите интегрирани европредседателски огради
нидялко

2018.01.14 | 22:31

1
ААА те мигрантите не правят таквиз работи... нье, нье, нье....

Добави коментар

Водещи новини