Мъж нападнал полицай по време на арест край Бургас

  • 12 януари 2018 09:51

  • 2283
  • 0
Мъж нападнал полицай по време на арест край Бургас
© Булфото (архив)

41-годишен криминално проявен мъж от Средец е наранил полицейски служител по време на задържането му. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Около 22.30 часа вчера в Районно управление – Средец е получено съобщение за това, че в дом на ул. „Средна гора“ 30 в Средец се нарушава нощната тишина. Установено е, че 41-годишен мъж с инициали Н. И., криминално проявен от Средец, във видимо нетрезво състояние, се държал неадекватно, като отказал да се съобрази с полицейските разпореждания и умишлено пречил на полицейските служители да изпълнят служебните си задължения.

Това наложило за задържането на мъжа да се използват физическа сила и помощни средства (белезници). При поставянето на белезниците, мъжът продължил с агресивното си поведение, като нанесъл удар с ръка в областта на лявата част на главата на единия полицай, скъсвайки му левия пагон на униформеното облекло.

От удара полицаят получил повърхностно нараняване. Извършителят е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2283 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини