Ще има ли шумен развод след пищната сватба?

  • 12 януари 2018 08:21

  • 56870
  • 4
Ще има ли шумен развод след пищната сватба?
© Фейсбук

Диетоложката на звездите Енджи Касабие мисли за развод. Причината е, че съпругът й Рабих Ел Зейн й изневерява под път и над път. Атлетичният ливанец с висок тестостерон не се задоволява със сексапилната си жена и редовно бръмчи по "крехко агнешко", съобщава близък до красавицата, цитиран от "Уикенд".

Последната издънка на „Мистър Ливан” 2014 е от началото на януари, когато мачото си харесал 20-годишна хостеса в известен нощен клуб в София. Без да се свени, че е женен, Рабих започнал настойчиво да сваля красавицата. Рабих Ел Зейн не спирал да омайва силиконовата девойка и в социалните мрежи и резултатът не закъснял – нашенката не му мислила много и бързо му се отдала, разказаха от обкръжението на Енджи.

"Мистър Ливан" 2014 предпочитал момичета около 20 години. Съпругът на риалити звездата от последния „ВИП Брадър” се възползвал от всяко нейно отсъствие, за да "кривне” с някоя тунингована златотърсачка. От обкръжението му издават, че Рабих си падал по руси девойки с големи гърди, много ботокс в устните и всевъзможни подобрения, точно както жена му, която е лягала под ножа вече 4-5 пъти.

Палавникът не просто е най-красивият мъж в Ливан, но и е журналист в "Ал Джазира", модел, продуцент и един от любимците на ливанската публика.

След като се залюби с Касабие, той кръстосва между Ливан и България. Именно натовареното ежедневие и на двамата и многото пътувания спомогнали на красавеца да кръшка най-редовно от брачното ложе. Според слуховете Енджи и Рабах на няколко пъти са били пред развод именно заради изневерите от негова страна. 

Точно заради изневяра диетоложката на звездите дори пометнала. "Веднага след сватбата аз забременях с близначки по естествен начин, имах много тежка бременност и няколко пъти влизах в болница. Лекарят в Бейрут допусна грешка и за съжаление загубих моите момиченца в шестия месец. Започнах да получавам инфекция и се наложи да махнем бебетата, за да запазят живота ми. Болката по нашите бебета е огромна, защото няма по-голяма мъка от това майка да загуби детето си", с болка сподели Енджи след ужаса.

Източниците на изданието обаче са категорични, че точно изневерите на шавливия ливанец са причината за загубата на бебетата. Касабие дочувала, че е рогоноска, но не смеела да изпъди мъжа си, защото е на 35 години и смятала, че няма за кога да търси нов, а вече иска да ражда.

Както е известно, звездната диетоложка, която се изживява като ливанска принцеса, лъже за годините си досущ като Лили Иванова. Хубавицата се опитва да се изкара 27-годишна, а всъщност е на 35, в края на 2018г. ще чукне 36 лазарника.

Предстои обаче да видим дали бракът им ще оцелее след поредната изневяра на красавеца, или ще последва развод като на близката й приятелка Мара Отварячката и Християн Гущеров.

Последвайте канала на

Novini.bg
56870 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.01.28 | 10:01

4
ARABSKI MANGALI
дава е.ба у звездите.....

2018.01.27 | 19:25

3
А ве тъз коя беше............?

2018.01.27 | 19:25

2
Тъз? Миииии един голем гъз.
4EPA

2018.01.15 | 13:21

1
EVALA NA REZKOTO

Добави коментар

Водещи новини