Криско призна: Не съм се женил!

  • 11 януари 2018 09:40

  • 8559
  • 2
Криско призна: Не съм се женил!
©

Не съм се женил. Ако се стигне до церемония, тя ще бъде публична, а не скрита”. Това заяви рапърът КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор по повод слуховете, че вече се е оженил за приятелката си.

От известно време упорито се шушука, че рапърът е сключил брак с новата си приятелка. Двамата са заедно от миналата година, но избягват да афишират отношенията си. Това обаче не пречи на столичните клюкари редовно да го женят с гаджето му. И да анонсират новината, че чакат дете, пише "България днес".

КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор обаче засега не се е похвалил нито със сватба, нито с бебе.  Музикантът обаче не пропусна да изцепи в ефир, че половинката му не е девствена. За целта използва доста ясна метафора за това. „Японското знаме при нея отдавна е развято”, изръси той.

Скоро КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор заминава за първо турне в САЩ, така че половинката му може да си отдъхне, че няма да чува подобни бисери от него.

Последвайте канала на

Novini.bg
8559 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ее

2018.01.15 | 12:55

2
Педал мръсен ,гнусно лайно
он

2018.01.12 | 20:30

1
той и не може,навярно се е омъжил.

Добави коментар

Водещи новини