Николета на война с Гери-Никол! Ето защо Лозанова е бясна на певицата

  • 10 януари 2018 12:40

  • 39742
  • 6
Николета на война с Гери-Никол! Ето защо Лозанова е бясна на певицата
© Фейсбук

Нова война на нежния фронт се завихря около вратаря на кипърския "Омония" Николай Михайлов, пише "България Днес".

Жадната за слава старлетка Гери-Никол продължава да хвърля мрежи към вратаря. Всичко това е добре известно на официалното гадже на Ники М. – Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и тя е бясна на певицата, твърдят запознати пред изданието.

Гери бе сред първите, които коментираха публикацията на футболиста по повод дебюта му в "Омония". "Давай, Никос", написа тя под снимка на вратаря с фланелка на кипърския отбор.

Ни Ло също се отбеляза с коментар, при това на английски. "Браво на моето момче", пише тя, маркирайки територията си, през която не допуска конкуренция.

От дълго време се шушука, че Ники е избройкал девойката, която това лято ще навърши 20 години. Младата певица е отрекла спекулацията във всички свои интервюта, в които е била запитана дали има интимни отношения с Михайлов. Той пък изобщо не е разпъвал локуми относно изпълнителката.

Говори се, че Гери-Никол била наясно, че половинката на "големия й приятел" е почитател на творчеството на една от най-големите конкурентки на блондинката – Тита. В светските среди се шушука, че Лозанова грам не харесва Гери, тъй като й приличала на малка и нечистоплътна повлекана. На Тита нещата й се получавали някак си естествено, докато варненката сама си търсила скандала.

Последвайте канала на

Novini.bg
39742 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Kurestiq

2018.02.27 | 19:23

6
I dvete sa KURVI na povıkvane ( po telefon ılı saıt ılı svodnık ) nqma nikakvo znachenie za tqh,qvno nemogat da si podelqt pazara kuckite :))
Nikola

2018.01.15 | 09:58

1
Ааа като знаеш толкова кажи ми телефона да си викна една от двете че мислех теб да те изч*кам ама като им знаеш телефона ще се навия на някоя от тях

2018.02.27 | 19:22

5
Гери пее със замах. Николета още не мога да разбера защо е по жълтите страници. Другият синковец пък ме накара да изгубя тотален интерес към БГ футбол. Чакаме с нетърпение Москва.

2018.01.22 | 10:16

4
Аман от курви

2018.01.16 | 22:27

3
Седесарските кypви, носителки на западната култура и "синята идея", ще се изпоскубят една-друга.
ХМ

2018.01.15 | 12:13

2
Наще звездни момичета трябва да ги пратят на почивка Саудитска Арабия, че всичките са социални проститутки

Добави коментар

Водещи новини