Избягвайте центъра на София! Жестоки ще са мерките за сигурност заради европредседателството (видео)

  • 10 януари 2018 10:43

  • 6764
  • 3
Избягвайте центъра на София! Жестоки ще са мерките за сигурност заради европредседателството (видео)
© novini.bg

„Избягвайте на 11 и 12 центъра на София и сигнализирайте винаги, когато видите съмнителни неща“, призова на брифинг старши комисар Антон Златев, зам. - директор на СДВР.

Взети са всички мерки за сигурността на НДК по време на европредседателството на България. Същевременно НДК със сигурност ще продължи да функционира нормално и ще се провеждат различни културни събития. Няма изграден външен периметър за сигурност и по никакъв начин не се затруднява предвижването на гражданите в района, обясни Лъчезар Милушев, директор по сигурността на НДК.

Председателството е предизвикателство за органите на реда. Изготвени са много варианти за движение на делегациите, Концентрация на органите на реда за момента ще има на 11 и 12 януари, но като цяло всичко е готово за следващите 6 месеца. Ще има и скрити действия за всички и никой няма да разбере за тях, информира още комисар Антон Златев.

Девет протестни действия има заявени за утре и те ще попречат повече на движението на гражданите, отколкото делегациите.

За 6 месеца има над 460 събития, от които 30 са на високо ниво, като за тях ще се информират гражданите.

Зам. - кметът на София Евгени Крусев призова утре столичани и гостите на София да използват повече градския транспорт за придвижване.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6764 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бг

2018.02.10 | 20:37

2
Направо избягвайте България ..по добре...

2018.02.10 | 20:37

3
моля троловете да избягат в русия!
свой

2018.01.18 | 15:31

1
моля дайте специалните дати овреме човек на театър или опера как да си планира ходенето

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини