Харесайте facebook страницата ни

59-годишен загина при пожар в постройка, изградена от подръчни средства

© Novini.bg

На 9 януари т. г. около 23.30 ч. във Второ Районно управление - Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в близост до жп линиите зад сградата на таксиметрова компания в Северната промишлена зона. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Огънят е потушен, като е констатирано, че пожара възникнал в постройка, изградена от подръчни средства (парчета ламарина и дървени греди), обитавана от 59-годишния Г. Н. от Сливен. При извършения оглед на местопроизшествието е открито тялото на Г. Н. със следи от изгаряния по кожата, на места - покрита с пепел и обгорели парчета дървени греди и ламарина.

По данни на сина на Г. Н. непосредствено преди инцидента баща му вечерял с него и жена му в съседната барака, след което отишъл да си ляга. Бил в нетрезво състояние, като най-вероятно пожара е възникнал от цигара, тъй като в обитавана от Г. Н. постройка нямало печка. Тялото на 59 годишния мъж от Сливен е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР – Бургас.

Коментари
Коментари (0)
Коментирай
 
Добави Коментар