Експерт разкри защо се стигна до случая "Нови Искър" и показния разстрел на Петър Христов

  • 10 януари 2018 08:19

  • 12540
  • 3
Експерт разкри защо се стигна до случая "Нови Искър" и показния разстрел на Петър Христов
© Булфото (архив)

Криминални престъпления има постоянно. Ролята на правозащитните и правоприлагащи органи е да контролират престъпниците и да стесняват техните възможности“, коментира в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR проф. Димитър Иванов, експерт по сигурността, във връзка с шесторното убийство в Нови Искър, самоубийството на сочения за извършител и показния разстрел на бизнесмена Петър Христов.

„Не можем да говорим за целенасочен удар по държавността, а по-скоро можем да говорим за проблеми в държавността“, обясни той.

„Необходимостта от ред и законност в последните 25 години се подчини на необходимостта от свобода. Много често подобни престъпления са плод на субективната преценка на един човек, че раздава справедливост“, добави проф. Иванов.

„Времената на показните разстрели не са си отишли“, смята експертът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12540 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.13 | 15:58

3
Тая държава била пълна с "експерти"! Кой каза, че мозъците "изтичали" навън?!

2018.01.10 | 14:00

2
добютро бабо минкеее супен разкритие, ний всички не го знаехме и тънехме в неведение, ама добре чи го откри експерт-професор иванов по новинити та да го научим
alexievi

2018.01.10 | 13:59

1
Г-н Петров, ето Ви смислен отговор на въпроса. Долу има трима, човека (единия на легло). Стреля по един патрон за всеки и после си гърми колкото му се иска. Качва се горе, където има двама човека и всичко се повтаря. Просто трябва да мислиш малко. Аз не съм никакъв експерт.

Добави коментар

Водещи новини